Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnigee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő sorokat Whpgab tollából, de az én lektorálásommal olvashatjátok. Tettem már közzé hasonló cikket, azt Vgez írta, és itt olvashatjátok. Helyenként belekontárkodtam, javítottam, illetve hozzáfűztem néhány gondolatot a könnyebb érthetőség kedvéért. A leírásban szereplő termékeket a…..
Szevasztok! Egy éves lett a blog és ez szuper! Ünnepeljünk az alkalomhoz illő videóval. ;) Minden olvasómnak és követőmnek pedig köszönöm az eddigi olvasást, klikkolást, lájkolást. Tartsátok meg jó szokásotokat! Mondtam már, hogy köszönöm? Igen? Nem baj, köszi! :D..
Molnigee 2017.01.19 22:13:23
Volt már jó néhány akciókamerám és még ennél is többet teszteltem mások kölcsöneszközeit. Leszámítva a GoPro sorozatot, ami indokolatlanul drága, mindegyiknek volt olyan hibája, amivel nehéz volt együtt élni vagy egyszerűen csak bosszantotta az embert. A Gitup Git2 ennek pont az ellenkezője, minden…..
Ezt is megéltük, 1 éves lett a blog. Ha visszatekintek arra, hogy hogyan is indult ez az egész 365 nappal ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül bárkit is érdekelni fog a blog, hogy egyáltalán egy évig fogja húzni, sőt azt sem, hogy ennyi idő alatt a legnagyobb ilyen témájú oldallá növi ki…..
Molnigee 2016.10.31 15:34:19
Kaptam néhány levelet a Banggood VIP rendszerével kapcsolatban és a legtöbb embert az érdekelte, hogy miért van az, hogy az ismerőseiknek bizonyos dolgok olcsóbbak. Nos, ez nem különösebben bonyolult, de tudom, hogy sokan közületek nem beszélnek angolul, ezért nem árt, ha…..
Kaptam néhány levelet, hogy én mit vennék az RC200 kuponnal, Banggoodról. Rászántam az időt, hogy egy kicsit végignyálazzam a dolgokat, mert sok ember tanácstalan (jelzem,a jó cuccok fogynak, mint a veszedelem), de ez ebben az esetben nem kifizetődő. Ezért összeszedtem egy listát, amire érdemes…..