Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreyelander

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
dreyelander 2016.01.01 14:16:22
@M. Péter: amennyiben bizonyítani tudja, hogy valóban az ő szellemi terméke. Bemondásra ez elég harmatos, ha megjelent egy 1930as újságban, elhangzott rádióban, stb. az már más lehet. Bár a leírás alapján max a Williams Co. fizethet a végén, a Warner jóhiszeműen járt el. Persze nem vagyok jogász, főleg amerikai. Ott bármi megtörténhet. :-)
Kedves, drága, aranyos MTV, kedves, drága, aranyos sportszerkesztőségek, kedves, drága, aranyos sportriporterek, már majdnem vége az EB-nek, de talán még nem késő szólni, meg lesz még sportműsor bőven, szóval hadd éljek egy szerény javaslattal: tessék már abbafejezni a…..
Sima ügy volt, sokkal simább, mint az észtek ellen. A papíron gyengébb ellenfelet így kell megverni, lazán, magabiztosan, mondhatni, fél gőzzel. És egy igen jó első sorral.Úgy kezdődött a meccs, ahogyan az egy nappal előbbi, kiküldték Gröschl Tamást. De nem úgy folytatódott. Az…..
dreyelander 2008.04.14 12:19:33
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..