Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SportosSportszelet

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálatos módon mint ahogy azt észrevehettétek, az utóbbi időben megritkultak a posztok a blogon, ennek pedig több oka is van. Egyfelől belefásultam: holnap lesz napra pontosan hét éve annak, hogy csatlakoztam a KMK-hoz (jesszus hogy repül az idő), ezalatt több mint hétszáz posztot…..
SportosSportszelet 2016.07.02 04:56:23
Kappa annyira alapos leírást küldött be nekünk a Caravaneer 2-ről, hogy vétek lenne tovább parlagon hagyni a levelesládában, következzék is hát levele: "Néhányaknak ismerős lehet a játék neve, egy jó kis sandbox ;) játék volt az előző rész is. Most kissé leporolták és itt…..
SportosSportszelet 2016.07.02 01:46:21
Na nem a nagy csapat, hanem a világ legnehezebb játékának negyedik felvonása. A World's Hardest Game 4 azt is adja, amit ígér: szemétparasztságot, minden mennyiségben. És még ezt is lehet fokozni: aki akarja, a hardcore módban checkpointok nélkül is megpróbálhatja teljesíteni...
SportosSportszelet 2016.07.02 01:44:14
Mesterlövésznek lenni nyugodt hivatás: csak mi vagyunk és a célpont. Nem kapkodós meló, az időzítés minél fontosabb. Nos ezen jellemzők mindegyikét felvonultatja a Lone Wolf, kapunk mellé folyamatosan alakuló háttérsztorit is, meg fegyverhez vásárolható búnuszokat, így aztán…..