Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaszteLART

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blogszerkesztő!Hasonló hirdetésre jelentkeztem a mai nap folyamán, mint amilyen a http://munkahelyiterror.blog.hu/2008/09/25/kamu_bedolgozas link alatt található leírásban szerepel. Mivel ismeretlenül, segítségnyújtása címen pénzt kért, ezért az adataira rákerestem a…..
„A következő kormány a fiatalok egészségét, oktatását elsőrangú, ha úgy tetszik, klebelsbergi fontosságú kérdésnek tekinti majd, ezért oktatásra, kultúrára, sportra mindig lesz pénz. Mert a pénz olyan, mint az idő, arra jut, amire akarjuk, hogy jusson.” Orbán Viktor még a…..
PaszteLART 2016.10.20 22:15:52
  Júniusban már írtunk arról, hogy levélben tájékoztatták az egyetemi polgárokat a Corvinuszon, hogy költségtakarékossági okokból a Főépületben és a Sóház épületben található liftek ideiglenesen leállításra kerültek. A költségvetési megszorítások rögös…..
PaszteLART 2016.10.20 22:14:05
Hát ez a szülinapi nyereményeső nagyon melósan sem akart a lelkes vásárló nyakába zúdulni!  Kedves Hilda! A Penny születésnapi játéka kapcsán lenne pár észrevételem. A játékról annyit, hogy a blokkokon levő adatokat kell feltölteni, cserébe ajándékokat nyerhetünk. Nos, a feltöltésekért…..
Madonna személyi edzőjével biciklizett csütörtökön az angol fővárosban. London, Anglia, 2016. szeptember 15. Ha tetszett, kövess minket a Facebookon is, ahol további érdekességeket osztunk meg!..
A svéd Ghost a mai nap folyamán jelenteti meg Popestar című EP-jét, melyen egy új dal és négy feldolgozás kap helyet. A saját szerzemény a Square Hammer címet viseli, a refrénje pedig olyan ragadós, mint a gyümölcsízű golyórágó három-négy perc után. Egy klip is készült hozzá, amit a hajtás után meg…..
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
Nekünk eddig soha nem volt nagy eltérés a bookingos ár és a ténylegesen fizetendő között, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem gyakori. Aki szokott Booking.com-on foglalni, bökjön már legyen szíves alul a mini közvéleménykutatásunkon! Tisztelt Tékozló Homár! Különösebb hozzáfűzni valóm nincs a…..
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..