Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiuuz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hiuuz 2009.06.08 22:01:46
@teknős: Majd az idő eldönti, hogy milyen párt a Jobbik. Így is, úgy is ül a parlamentben háromszázvalahányingyenélőféreg. Majd ha bejutnak és ők is csak a Fideszes "pofázunk de közben nyugton ülünk a picsánkon" politikát folytatják, akkor mennek ők is a süllyesztőbe mint az SZDSZ, mert a szavazóbázisuk hamar rájön, hogy átbaszták őket. De ha nem csak pofáznak, hanem kitakarítják a szemetet az országból, akkor ezen blog készítői is pofára fognak esni. De ezt majd az idő eldönti. Szerintem 2018-ra ki fog derülni.
 Kedves Bajtársaim! El kell döntenünk, hogy engedjük e pártunk kihasználását, elveink sárba tiprását!El kell döntenünk, hogy a tisztesség előbbre való-e, mint a napi érdek!El kell döntenünk, hogy ragaszkodunk e a hitünkhöz, céljainkhoz! Most vasárnap pártunk,…..
Teszt... Teszt... Szolnok 2008.04.29 21:11:14
 Ma jártunk a szolnoki laktanyában. Megnéztünk egy hangárt(vajon honnan kapta a nevét(lehet hogy nem is igy kell ragozni, hanem hangárat?)) és a Repülő Múzeumot. Volt egy kis izelítő azoknak, akik repműszaki szakirányt akarnak választani, hogy mivel fognak foglalkozni. Nem…..