Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotel Hornby

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Minden pályának, stadionnak lelke van, ebben biztos vagyok. Már maga a műanyag székekkel dekorált nyers beton képes rá, hogy történetek százait mesélje el, s ha erre kap 50.500 emberi testet mediátornak, akkor érzed csak igazán a lüktetését. Ezt hívják a szurkolók, a kedvenc csapatuk szívének. Én…..
„Lehet akármennyi pénzed, itt akkor se tudsz Rice Krispies zabpelyhet venni magadnak.” – mondta Luther Blissett, miután hazaigazolt a Watfordba, az AC Milan csapatától. Vajon tényleg csak a zabpelyhen múlt, hogy a jamaikai-angol játékos nem váltotta be, a hozzá fűzött reményeket? Az egyik…..
Sir Alex Ferguson visszavonult. Nem ma, már egy ideje. Az utolsó meccsén a West Bromwich Albion ellen vezette a Manchester Unitedet. Az összecsapás 10 gólt hozott, 5-5-ös elosztásban, remek, de keserédes búcsút biztosítva a skót edzőnek. Érdekelt ez a meccs bárkit is, amikor Sir Alex már egy meccsel…..
Van egy játékos, akinek a klubhűség olyan, mint a Trónok harca rajongóinak az új könyv eljövetele. Idegen fogalom. Sebastian Abrei 41 évesen bekerült a rekordok könyvébe, mint a legkevésbé hűséges futballista a sport történetében! Homályos emlékeim vannak az uruguayi válogatottban a 13-as mezszámot…..
"Hogyan szerettél bele a csapatba?"- hangzott el a kérdés több interjúmban is, amit a szurkolói identitásról szóló szakdolgozatomhoz készitettem. Ők meséltek, mert én kérdeztem. Ők válaszoltak, mert ez egy interjú volt... pedig milyen klassz lett volna, ha valaki visszakérdez, nem? Az én válaszom…..
Graeme Sounesst egyszer csak telefonon keresték. George Weah volt a vonal túlsó végén, aki azt ajánlotta neki, hogy igazolja le Ali Dia nevű unokaöccsét, akit a futballvilág új csodájának tart. A játékos meg is érkezett a Southamptonhoz, ahol aláirt egy egy hónapra szóló…..
Elérkeztünk a Bajnokok ligájának lényegi részeihez, amit a négy európai topliga csapatai fognak még színesebbé tenni. A kupatavasz legizgalmasabb felvonásai még csak most jönnek, hiszen a nyolcaddöntőkbe még be-beesik egy-egy csapat, akik inkább meglepetésként vannak ott, vagy a szerencsés…..
Valahol a 2000-es évek elején járunk, amikor a Sport TV elkezdi sugározni a Premier League küzdelmeit, én pedig az első angol bajnokikat abszolválom. Nekem ekkor már megvolt a kedvenc csapatom, mégpedig a Manchester United. A rajongásom kezdetének a története is megér majd egy külön bejegyzést, de…..
Fotel Hornby ELŐRE ÖSSZEGZÉS 2018.03.12 15:41:04
Hogy is működik majd a blog? Igyekszem erre még egy gyors választ találni, mert a bemutatkozó bejegyzés után merültek még fel kérdések, főleg bennem. Vajon miket fogok publikálni? Mire lesz jó a fécbukk meg az Insta? Miért használok a születéssel kapcsolatos alcimeket folyton? Miért nincs hosszú i…..
Kedves futballt kedvelő olvasóm, Örvendek! Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a Fotel Hornby első bejegyzését olvashatod. Érzed, hogy ez valami izgalmas lesz? Nem csoda. A szülőszoba ajtaját belépve egy újszülöttet látni, kvázi felér egy újonnan induló blog, első bejegyzéseivel. Csupa…..
Itt nem a Southampton ikonjáról, Marians Paharsról, vagy mondjuk a minket is keserítő Māris Verpakovskisról lesz szó. Szeretnénk feleleveníteni egy régi szép hagyományt. Korábban a Válogatott Blog körbeutazta a Földet, ám nem szeretnénk megállni a virtuális kilométerek fogyasztásában. Mivel hétfőn…..