Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PreriTarnics

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
PreriTarnics 2016.06.30 00:14:56
@Dikusz: Attól, hogy kicsi gyereke van, még bármilyen okból utazhat, itt nem ez a lényeg. Ha a társaság vállalja, hogy gyereket is szállít, akkor elvárás, hogy ehhez megteremtse a minimális feltételeket.

Egy éves gyerekkel egyébként nem látom be miért ne lehetne akár nyaralni utazni ha valakinek ez jelenti a kikapcsolódást, és megteheti - ha a gyerek igényeire odafigyel, akkor külföldön/tengerparton/stb is ugyanolyan jól fogja a gyerek érezni magát mint otthon, sőt, esetleg jobban, mert a szülei jobban érzik magukat, mint ha évekre "beszorulnának" a négy fal közé, csak mert pici a gyerek. Ha a repülés nem a fen leírt jelenséggel lenne megtoldva, akkor nem vagyok benne biztos, hogy egy pár órás autó út mondjuk a Balatonhoz (főleg dugóval tarkítva) jobb megoldás, mint repülni egy órát, másfelet....