Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcsi Lyme glutén hisztaminmentes

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi bejegyzésünkben már volt szó a világirodalom mérgeiről, most szentelünk egy posztot a legerősebb mérgeknek és hatóanyagoknak. Már az elején szeretnénk leszögezni, hogy a lista szubjektív összeállításon alapul, minden bizonnyal lehetne még legalább ennyi anyagot…..
Marcsi Lyme glutén hisztaminmentes 2017.12.04 09:42:55
Túlélni a földi poklot. A túlélés ABC-je. Első rész. Ezzel kezdünk. Három hónapig szigorúan csak a hisztamin táblázat nullás nyersanyagait használjuk. Ha nem vagy jobban, továbbra is csak a nullások! Kemény diéta, de itt a lét a tét. Táblázat jpg formátumban a receptek közé feltöltve. Hajrá!…..
Gyógyítók, akikhez érdemes elmenni, erősen ajánlott kategória. Csak azokat az elérhetőségeket tettem a posztra, akik valóban segítenek. Gyógyítók, akikhez érdemes elmenni, erősen ajánlott kategória. Csak azokat az elérhetőségeket tettem a posztra, akik valóban segítenek, segítettek, a…..
Ha volt, vagy van Lyme diagnózisod, saját Lyme történetedet küldd el vagy face-n az oldalnak, vagy az oldalon lévő e-mail címre. Ha volt, vagy van Lyme diagnózisod, saját Lyme történetedet küldd el vagy face-n az oldalnak, vagy az oldalon lévő e-mail…..
45 éves krónikus Lyme történet 10 perces rádióriportban. Tőlem, Nektek, hogy Ti ne szenvedjétek végig az életeteket, ha nem muszáj. https://www.facebook.com/lymebetekert/videos/1755241778086555/..
Facebook oldal, ahol minden Lyme tünet össze van gyűjtve. Olvassátok végig és tegyetek belátásotok szerint: https://www.facebook.com/lymebetekert/photos/a.1673668022910598.1073741827.1673437516266982/1754967898113943/?type=3&source=11      ..
Akiknek szívből köszönöm, hogy kemény küzdelemmel megmentették az életemet Akiknek szívből köszönöm, hogy kemény küzdelemmel megmentették az életemet: http://kny.hu/kny/kny.main.pageKelet-Nyugat Egészségközpont. Annának, Áginak és Istvánnak örök hálám, még következő életemben is! Szívből…..
Az Istenhegyi Klinikának és Dr. Esztó Klárának köszönetemet fejezem ki a Lyme diagnózisért és kezelés megkezdéséért. Az Istenhegyi Klinikának és Dr. Esztó Klárának köszönetemet fejezem ki a Lyme diagnózisért és kezelés megkezdéséért. Szívből ajánlom őket mindenkinek! Akkor főleg, ha sok…..
A krónikus Lyme következménye: hisztamin intolerancia, gluténérzékenység, laktózérzékenység. Sok évtizednyi panaszok, betegségek, műtétek súlyos állapotba csaptak át 2013-ban. Éveken át orvostól orvosig járás, majd a hosszas tortúra állomásaként magánklinikán végre diagnózis: krónikus Lyme kór,…..