Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Rajmi

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan ember van a közeledben, aki hozzád hasonló gondolkodású? Ez zavar Téged? Szeretnél hatékonyabb lenni? Vagy szeretnél egy olyan kört, akikkel mindent megoszthatsz és segítenek Neked, ha szükséged van rá? Mert ha ezek közül egy kérdésre is az a válaszod, hogy: Igen! Akkor ez a cikk Neked…..
Még az előző év végén volt szerencsém megtekinteni a legújabb Star Wars filmet, a Zsivány Egyest és azt kell, hogy mondjam, szerintem ez az eddigi legjobb Csillagok háborúja ! Véleményem szerint azért, mert sokkal jobban átadja számomra, hogy hogyan is működik a filmben megnevezett Erő. A mostani…..
Ahogy már az előző rész bevezetőjében már olvashattad, hogy mi fog történni Ramónnal. Szóval most elmesélem, hogy hogyan is javította ki a megbocsáthatatlan hibáját...Az első részt IDE kattintva, az előző részt pedig IDE kattintva érheted el. Jó olvasást hozzá !:)..
Minden egyes ember egy jó napot szeretne maga után tudni, de általában mindig közbe jön valami kis rossz, amire nem számítottak és ezzel legtöbbször el is úszott a jó nap. Vajon képesek vagyunk ezt befolyásolni valamilyen szinten ? És ha igen, akkor miként ? A mostani cikkem ezekre a dolgokra fogok…..
A mostani rész arról fog szólni, hogy Ramón miként rontja el megint a szerelmi életet, majd hogyan hozza azt újra magas szintre. A többi meg kiderül...Az első részt ITT, az előző részt pedig ITT találod. Jó olvasást kívánok !:)..
Elkészült a fiktív sikersztorimnak a 3. része, amiben a főhősünk Ramón belevág a személyisége fejlődésébe, majd rengeteg új dolgot tapasztal meg és találkozik egy lánnyal, akit soha nem fog elfelejteni...Fogadjátok sok szeretettel !:)Ha az előző részeket szeretnéd elolvasni, akkor az első részhez…..
Úgy döntöttem, hogy egy új "sorozatba" vágom fejszém. Ez a sorozat arról fog szólni, hogy miként változtathatod meg az életed pozitív irányba egyszerű lépesekkel. Az első részben a sport témakörről szeretnék írni, hiszen attól függetlenül, hogy mindenki azt mondja, mennyire hasznos meg egészséges,…..
Nagy Rajmi 2016.08.25 12:20:03
@nembal: Köszönöm !
Nagy Rajmi 2016.08.25 14:46:08
@Dorinda41: Köszönöm ! :)
Nagy Rajmi 2016.08.25 14:55:10
@Egyallampolgar: Egyetértek azzal, amit leírtál és én is így gondolom. Az tény, hogy írásomban elsősorban a rövidtávú célok kapnak helyet, mert kezdetben azzal tudnak csak azonosulni az emberek.
A következő cikkemben arról olvashattok, hogy mit gondolok arról, hogy milyen az igazi nő, férfi és párkapcsolat. Ezt az írást az előző blogomtól vettem át és publikáltam újra, hiszen azt látom sok embernél, hogy eltávolodott attól, ami a neméhez köthető és a nők kislányok a férfiak meg kisfiúk. ..
Elérkezett a várva várt 2. rész. Az előző részhez hasonlóan itt is tartom azt, hogy az egész történet fiktív alapokon helyezkedik és minden szereplő csak kitalált ! Jó olvasást kívánok hozzá !:)Az első részt IDE kattintva érheted el...
Nagy Rajmi 2016.08.10 09:19:25
@funfor234: Hát szia megint !
Úgy látom megint félreértelmezted a adott cikk jelentőségét. Ennek tulajdonképpen az célja, hogy egyszerűen csak olvasson az ember + egy kicsit tanuljon is és FIKTÍV !
Az előző oldalam már miatt ment tönkre és ha olvastad azt is, akkor rájöhetsz, hogy nem volt ilyen jó, mint ez.
Arról meg, hogy mit gondolsz erről a cikkről, nem érdekel, hiszen volt aki magától rám írt, hogy mikor lesz már folytatás, ennyit erről... :)
További szép napot még egyszer !
Manapság az emberek nagy része csak úgy van. Nincs semmi célja, sodródik az árral és azt hiszi, hogy minden véletlen történik vele és ez ellen nem tud semmit sem tenni. Sok mindenkinél lehet látni, hogy leragadnak egy szinten. Például azon a szinten marad valaki, hogy megélhetéséért dolgozzon,…..
Nagy Rajmi 2016.08.10 09:13:47
@funfor234: Kedves funfor234 !
Elismerem, amikről írok több helyen is megtalálható, de még így is nagyon kevés emberhez jutnak el ezek az információk, ezért gondoltam kifejtem erről is a véleményem. (Szóval ez csak VÉLEMÉNY !) Arról, hogy Te és én mit gondolunk a világra az saját dolgunk, abba fölösleges lenne belekötni, hiszen ebből mindig is lesznek nézeteltérések.
Amit az önfenntartó faluról olvashattál az egy általam írt fiktív történet, nem az, amit el akarok érni. (Oda is van írva, hogy nem saját.) Emellett ez az egész nem azt a célt szolgálja, hogy: "Húú, most leírom, hogy milyen életem lesz és olyan is lesz!" Nem, hiszen az ember mindig változik, így a tervei is. Ennek az célja, hogy képben legyünk abban, hogy milyen irányba szeretnénk vinni az életünket és nem az van, hogy: "Sodródok az árral, oszt' jó van." Aztán ezekre szépen lehet építeni a rövid távú céljainkat, amikkel ilyen nagyságokat is el tudunk érni. (Persze ez még mindig csak az én véleményem, csak gondoltam részletesebben leírom.)
További szép napot !:)
Mivel nagyon sokan szavaztatok arra, hogy írjak ki zenéket egy külön bejegyzésbe, ezért szeretnék eleget tenni a kérésnek ! (A számokat a címre kattintva érhetitek el.) ..
 Mostanság jobban figyeltem különböző csoportokat és észrevettem valamit. Sokan vannak, akik úgy tekintenek az életükre, hogy örökre magányosak lesznek és macskákkal élnek majd vagy éppenséggel keresik az Igazit, de nem találjak. A mostani cikkem erről fog szólni, hogy hogyan találhatod meg a hozzád…..
Egy kis újdonságot találtam ki a blogomra, miszerint csinálok egy fiktív történetből álló sorozatot, ami egy céltudatos srácról szól, aki eléri az álmait. Ennek igazából 2 célja van. Az egyik a szórakozás, a másik meg tanulás, hiszen sokkal könnyebb úgy bármit megtanulni, ha nem szárazan van leírva…..
Sokszor érezted már azt, hogy hiába igyekszel és teszel sok mindent azért, hogy elérj egy vágyott dolgot, de nem sikerül ? Hiába gondolkodsz pozitívan, de nincs eredménye ? Hiába cselekszel mindig jól, az élet nem adja meg, amit szeretnél ? Nem tudod, hogy mi miatt történik ? Mint mindennek, ennek…..