Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zászlósi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadonatúj háziasszonyi felfogást hoz az angol királyi család életébe Kate Middleton. Miután összeházasodnak Vilmos herceggel, nem tartanak igényt szolgákra: sem saját szakácsot, sem lakájt, sem inast nem fognak foglalkoztatni. Mindez leginkább annak a ténynek a fényében érdekes,…..
Kicsi, de mulatságos kiegészítés a remek szegedi backdoorcsatáról szóló korábbi poszthoz: íme Apró Juhász János önkormányzati képviselő olvasói levele a Délmagyarországhoz, eredeti helyesírással. Kis ízelítő: igy álmodtam és terveztem mög 28 évvel ezelőtt mint ipoly sor…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Az ünnepi szezon sztárja egyértelműen Mága Zoltán volt. A hegedűs, fogathajtó, lovag és tiszteletbeli rendőr nem csupán remek ízlésének, hanem újévi koncertje visszafogott médiakampányának is köszönhetően hódította meg tízmillió magyar szívét. Ugyanígy egyértelmű, hogy…..
zászlósi 2010.01.04 12:45:45
Alig másfél hónappal azután, hogy Csillagkúton elszabadult a kisvárosi terror és a TV2 napi szappanoperája a teljes lakosság körében a korábbi 11. helyről a 2. helyre küzdötte fel magát, a csatorna úgy döntött, eljött az ideje, hogy szembemenjen a toplista első helyén évek…..
Ugye emlékszünk még azokra az időkre, amikor menő volt kis vicces ábrákat mintázó "bugyikat" húzni a cigis dobozra eltakarandó az elriasztó szövegeket? Nos, brit tudósok igazolták ezt a divatot és azt a feltételezésünket, hogy ha megpillantjuk azt a szöveget, hogy a…..
Az Indafotó nyári fotópályázatára még ma - szeptember 15-én 24 óráig - tudtok képet beküldeni. A szeptember 15. után feltöltött képek - hiába vannak a megfelelő címkékkel ellátva - már nem vesznek részt a pályázaton.De a versenynek még nincs vége! A közönségdíjért…..