Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Labos Pál

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőre össznépi konszenzus alakult ki arról, hogy Magyarország tulajdonképpen megnyerte az Európa-bajnokságot. De Belgiumot egészen biztosan megverte; ez már így kerül be a történelemkönyvekbe...
Labos Pál 2016.06.29 10:48:56
Én csupán azért regisztráltam, hogy ehhez a cikkhez hozzá tudjak szólni. Aki ezt írta, az a fajta ember, aki mindenben a rosszat látja, valószínűleg soha semmi öröme nincs az életben, mert semminek nem képes örülni. Nagyon sajnálom őt.

Ahogy én látom:

1. A magyar válogatott 30 év után kijutott egy világeseményre. Ez már önmagában is örömteli. Pláne, hogy a pótselejtező sorsolása után a norvégok dörzsölték a tenyerüket, hogy ők már kint is vannak. Hát nem, mert a magyar válogatott megmutatta, hogy oda vissza megveri az őket lesajnáló Norvégiát.

2. CSOPORTELSŐK LETTÜNK! Mindenki azt számolgatta, hogy Portugália, Ausztria biztos továbbjutó, mi meg kis szerencsével harmadikként tovább jutunk. Igen, kell a szerencse, volt is, de mindenki, aki éveket töltött a futballpályán, tudja, hogy a szerencse azok mellé áll, akik tesznek érte. És ez a magyar válogatott tett érte. Nagyon sokat. És mi lett a végeredmény? 1. MAGYARORSZÁG 2. IZLAND. Portugália? Ausztria? Mint biztos továbbjutó? Ehhez nem csupán szerencsére volt szükség.

3. Tehát, Magyarország csoportelső lett, és erre már mindenki felkapta a fejét, ithhon, és egész Európában. Mert ez a magyar válogatott már ezzel erőn és várakozáson felül teljesített. Hát ezért az ünneplés, ezért a boldogság, mert a magyar nép igen is tud pozitív, összetartó és boldog lenni, kedves blog író, ellentétben veled, aki csak fanyalogni tudsz. Te akkor is fanyalognál, ha Magyarország nyeri az EB-t.

4. És akkor essen szó a belgák elleni meccsről. A FIFA ranglistán 2. helyen lévő belgák elleni mérkőzésről. Ha csak a számokat nézzük, kb. 10:0-nak kellett volna lennie. De nem lett. Ettől függetlenül a 4:0-ás vereséget én is szégyenletesnek tartom. Valahogy hitehagyottan, görcsösen, borzasztóan védekezve és pontatlanul játszottunk, ez tény. Ráadásul a belgák nem követték el azt a hibát, amit a norvégok, az osztrákok, a portugálok. Szenzációsan játszottak, az EB-n eddigi legjobb formájukat mutatva. És nekünk nem maradt más, mint meghajolni a nagyobb tudás előtt. A magyar csapat bravúrt hajtott végre, hogy idáig eljutott, sajnos az utolsó meccsre elfogytak. Elsősorban fejben. De nem ezt az egy meccset kell nézni, hanem az összteljesítményt. Márpedig, az örömteli, előremutató, ilyet a magyar foci évtizedek óta nem élt meg. Hát ezért az ünneplés, amit megérdemelnek a válogatott vezetői és játékosai. És ezt az ország jelentős része így is éli meg. Szerencsére.

5. Amikor kijutottunk az EB-re, sokan mondták: csak azért tudtunk kijutni, mert bővítették a létszámot. Valóban. De a Holladok ott voltak? A HOLLANDOK!!! Mi ott voltunk. Tovább megyek a magyar válogatott a 13. helyen végzett az EB-n. Megelőzve többek között Ausztriát, Romániát, Törökországot, Svédországot és az oroszokat is. Na, akkor ott volt a helyünk, vagy nem? Bebizonyítottuk, hogy a válasz IGEN.
Szóval, kedves blog író, én nagyon remélem, hogy nem sok ilyen ellenszurkoló van ebben az országban mint te, és a magyar emberek jelentős része sikerként, örömként éli meg a MAGYAR válogatott szereplését, ahogyan én is.

+1. Biztos mindenki látta a magyar szurkolók ezreinek vonulását Marseillesben... Az egész világ a magyarokon ámult. Mi ebből a tanulság számomra? Hogy a magyar ember igen is összetartó, és tud közös sikerért együtt dolgozni. Csupán egy dolog kell hozzá, a közös CÉL. Mindenki láthatta, hogy micsoda ereje van a labdarúgásnak, a magyar labdarúgásért rajongó millióknak. Igen, millióknak, mert az egész ország, sőt, a szomszédos országok magyarjai is egyenként szurkolt, szorított a magyar labdarúgó válogatottért. Tehát: VILÁG LABDARÚGÁSÉRT RAJONGÓ MAGYAR SZURKOLÓI EGYESÜLJETEK, ÉS A HAZA ÚJRA FÉNYRE DERÜL!!!