Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miért nem lehet normál nevem

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnöki rendeletben rögzítette Joe Biden tegnap, hogy az Egyesült Államokban 2030-ra az újonnan eladott autók felének emissziómentesnek kell lennie. Ez ugyanakkor nem jogi kötelezvény.Miközben egyes államok önjáróan helyenként szigorúbb szabályokat hoznak, ugyanez fordítva is igaz lehet.…..
Kevés koreait ismerek, aki olyan kitartóan tanulja a magyar nyelvet, mint a 26 éves Han Seunghwa (한승화). Seunghwa-val először 2019 nyarán találkoztam. Mindketten nyelvtanuláshoz kerestünk beszélgetőpartnert. Ő a magyar nyelvet, én a koreai nyelvet szeretném elsajátítani, így kölcsönösen tudtuk…..
A kenesi löszfallal mindig csak a baj volt, de az ifjú magyar mérnökök költséget és munkaerőt nem kímélve megoldották a problémát...
Tékozló Homár Mint a mákony 2017.10.09 11:04:49
A szolgáltatóváltás hagyományosan nem a legflottabbul zajló ügymenet sehol sem, de olvasónknak az átlagos bosszúságadaghoz képest is alaposan sikerült belehúznia, amikor bankváltásra adta a fejét. A rossz helyre címzett értesítő még hagyján, de az mégis mi akar lenni, hogy egy bankfiókban csak egy…..
miért nem lehet normál nevem 2017.10.10 01:52:00
@Treff Bubi: Az OTP-től mentem át a Pannon Takarék Bank-hoz,azóta nyugodt és alacsony költségű a banki életem...
A Szerencsejáték Zrt. korábbi kutatásból kiderült, mit tennénk először, ha megnyernénk a lottót. A család és az ismerősök előtt valaki mást hívna fel a többség…  ..
Legutóbbi langobárdokkal foglalkozó posztunk, amely a bosszúálló gepida királynéról, Rosamundáról szólt, az avarokat kissé kihagytuk a történetből attól kezdve, hogy Alboin vezetésével a langobárdok egyszerűen elvonultak a Kárpát-medencéből. A két nép azonban továbbra is…..
A Virus Bulletin nemrég összehasonlította a népszerű vírusirtó szoftverek teljesítményét, és megvizsgálta, hogy melyik ismeri fel a legtöbb kártevőt, miközben a legkevésbé lassítja le a számítógépet. Az eredmények meglepőek: néhány ingyenes vírusirtóról például kiderült, hogy extrém módon…..
A kamionversenyzés is Észak-Amerikában honosodott meg először, ahol kezdetben gyorsulásban mérték össze erejüket az arra ráérő, vagy erre időt szakító sofőrök, később pedig beköltöztek az oválpályákra is. Talán az európai szemnek idegen az ilyen körözgetés, de a szórakozást, izgalmakat kereső…..
miért nem lehet normál nevem 2016.08.06 20:13:07
Rengeteg munkahelyi stresszt, félreértést és konfliktust el lehet kerülni azzal, ha az ember odafigyel a kommunikációjára. Főleg ha a beszélgetőtárs a főnök...
miért nem lehet normál nevem 2016.07.09 17:31:28
@Julot: És ennek köszönhetően,nem meglepő módon,egyre többen dolgoznak külföldön. Sokkal kevesebb stressz és jóval több fizetésért és egy sokkal minőségibb életért. Nemsokára itt nagy bajban lesznek ezek a cégek,mert elfogynak a hozzáértő emberek és csak a "céghez lojálisak" maradnak.
De akkor ki fog termelni?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT! Az alábbi történet az egyik kollégámmal esett meg a munkahelyünkön, ahol már ő is évek óta dolgozik. Sajnos már többször is előfordult, hogy késett néhány percet, de ilyenkor minden alkalommal…..