Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyora-chan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
kyora-chan 2008.04.03 00:50:06
Nehogy mindent elhigyjél!!!...tanulságképp mondom: közel 22 éves egyetemista vagok, de rendes munkaszerződéssel dolgozok naponta (az egyetem mellet). Budakeszire kell kijárnom, így nálam még a kiegészítő bérlet problematikája is jelen van...
Amikor először akartam céges számlára bérletet venni...közölték, h nem...most ott helyben nem is nagyon tudtam, mit kéne tennem...online "jogesetmegoldó"...de még csak jogszabály sem volt nálam...(jogász hallgató vagyok, így nem nyugodtam bele...mivel ha az ember szolgáltatást vesz, azért kötelesek áfás számlát adni)...na igen, csak hogy az kedvezményes és ezért nem jár....mint kiderült (beíram a BKV-nek, h ugyan már mutassanak jogszabályt)..oké céges címre nem adhatnak áfás számlát, de ha az ember (mint diák akár) a saját nevére és a cég címére kéri az áfás számlát, akkor kötelesek kiadni (még diákra is!) és azt viszont a cég könyvelője el tudja számolni, mint visszatérítéses költség (nem pontosan ez a neve, de most nem jut eszembe sry)...a lényeg, h ne hagyjátok magatokat megtéveszteni!!!
(nekem per speciel abból van elegem, h már nem elégszenek meg 1 kontrollal, hanem kell 2 is..ami azt eredményezi, h naponta min. 8-9-10× kell előbányásznom a bérletemet...de most őszintén...mint tudjuk a kisföldalattin minden állomáson befele kontroll van...leellenőriznek a végállomáson...aztán megyek a kis földalattival x megállót (Deák) és a kifele kontrollba is belefutok...szerintük: x megálló alatt képes voltam elveszíteni a bérletemet??...vag esetleg fúrtam egy lukat az Andrássy út közepén és azon ereszkedtem be (az amúgy "száguldő") járműbe??? Vagy MI???
Na jók, inkább nem is bosszankodom tovább rajta, ez van: nem kell szeretni és sürgősen csinálni kéne vmit!!! (a helyzet másik oldaláról esetleg később)

Üdv: Kyora-chan