Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virag08

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alimento Kólavész 2016.06.28 09:56:40
Egyik kedvenc szórakoztató humorportálom (Naturahirek) remek írást tett közzé a kóla káros hatásairól. Természetesen ettől is meghalunk, mégpedig olyan nagyon, ahogy talán semmi mástól sem. A kóla valamikor a rothadó kapitalizmus jelképe volt, ma népirtó gonosz multik csodafegyvere...
Virag08 2016.06.28 15:51:02
@Alpha Decay: Kedves! :) Ha valakit úgy dícsérsz, hogy közben egy másikat lehúzol (mert azt úgy kell), akkor azért ugye nem kell mondanom, hogy mindent elárulsz magadról és arról, hogy milyen ritka intelligens ember lehetsz. :) Ha hibát akarunk keresni, fogunk találni.. bármiben. Már csak egy kérdésem van: ha ennyi szakértő van a témában, miért a trollkodással vannak elfoglalva? Csüccs a gép elé és nosza rajta! Lássuk, mit tudsz, de elárulok valamit: nem fog mindenkinek tetszeni, hibát is fognak találni benne, de ha szerencséd lesz, akkor normálisan fognak véleményt írni, esetleg tanácsot adni és nem úgy fognak nyilatkozni, mint Te. Csak abban reménykedem, hogy ezekből a hihetetlenül hozzáértő emberekből/kommentekből fog még több erőt, energiát és kedvet meríteni a FitLife blog szerkesztője. Nincs baj a kritikával, ha ésszel és kellő intelligenciával megáldott emberek teszik. :) Szép napot Neked!
Virag08 2016.06.28 19:30:57
@Alpha Decay: nem a kritikával van baj, ezt le is írtam. Nem is kötelező cikkeket írnod, hogy kritizálhass. A stílussal volt probléma.. A válaszodból azt gondolom, hogy nincs ezzel gond, de az első hozzászólásod nem volt egy túl intelligens megnyilvánulás. Ha van olyan jó ez az írás, akkor bőven elég dícsérni, nem kell egy másik lehúzásával ezt emelni. Ha valami jó, akkor erre elméletileg nem lenne szükség. Nem kötekedni akartam, mindenkinek legyen meg a véleménye és azt szabadon fejtse is ki, de ezt a szép, ősi magyar szokást engedjük már el, hogy mindent darabjaira szedünk, szétcincáljuk és leköpjük. Próbáljuk meg a jót meglátni és ne egyből a rosszat keresni. Ő írt valamit, beletette magát, ha hibázott, hibázott; hát kritizáld! De kétlem, hogy Neked jól esne, ha Te kapnád a munkádra/munkáidra a kritikán aluli kifejezést. Kritizálj, de maradj ember! Ahogy elnézem a válaszodból, menni fog! :) Szép estét!