Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agent bauer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Antikrisztus, a Bárány, annak imádása, és a huszonnégy vén után az éterbe hatol az újabb apokaliptikus motívum: huszonnegyedszer zakatol a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
agent bauer 2009.12.17 00:20:14
agent bauer 2009.12.17 00:23:15
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
agent bauer 2008.08.18 22:10:19
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
A bajnoki fordulók mellett egy másik sorozat is a végéhez közeledik. A Knézy Jenő emléktorna zárómondatai következnek. Volt itt minden, ami a hagyományos labdarúgás sajátja. Kiélezett küzdelmek, papírforma eredmények és meglepetések. Később az olasz labdarúgásból átemelt…..
agent bauer 2008.05.19 04:05:14
popp,

Valóban így van!:) Nem mindig így kezdi amúgy Tibor, ne legyünk igazságtalanok! Többször is hallottam, hogy azzal nyitott: "HÁT valóban így van:))
Puhl Sanyi pedig mindig csak kitölti az előre bekészített szakkomentár űrlapját:" Kétségtelen tény,....ettől függetlenül.... más kérdés...összességében azt kell, hogy mondjam.."
Egyszer saját véleményéről így nyilatkozott: " a véleményem szuvenír szubjektív":))
Ivánnak csak a népszabis szóviccei idegesítenek, amúgy szeretem a stílusát, én őt tartom a legtöbbre, bár amikor elkezd a kvalitásokról és a braztlokról beszélni, akkor azért...
Zombi viszont a szívem egyik csücske: a Nissan-os szponzorlogós inggallér nagyon jól állt neki, és ahogy kiejti azt, hogy "méhhhrrrhhhkőzés", azt nem lehet eleget hallgatni. amikor igazán élesen szeretne megmondani akkor bármilyen szituációra, hírre kijelenti: "Egy egy vicc..hát ez azért vicces"..kábé ennyit tesz hozzá szakmailag.
Tornyi Barnának a bravúros átkötései tetszenek.Beszél valamiről (Fox autórentnél közben már izzanak a vonalak), egyszercsak azt mondja, hogy "miközben" és máris egy teljesen másik témát fejteget, aminek abszolút semmi köze az előzőhöz többnyire.
a Mágusról ha tudna valaki egy régi győri video-t a szakmai munkájáról..egyszer láttam egy öltözőbeli felvételt, tényleg Kálmánnal vetekedett. így fejezte be a félidei oktatást: "Meg kell nyerni a mérkőzést, gyerekek, mindenáron meg kell nyerni.Lehet menni a színpadra."
Kizárván azt a tudathasadásos állapotot, hogy valaki mindkét oldal javára tömeges szavazgatásba kezd, egyértelműen többen voltak, akik számára hirtelen fontos lett a döntő résztvevőinek kiléte. Nem tudjuk pontosan mi volt a fő motiváció. Elvégre egy szerény létszámú…..
Kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Megvannak a párosítások. Nagyon nagy meglepetés nem történt, a mezőny kiegyensúlyozottságára jellemző, hogy mindenkinek sikerült legalább egyetlen pontot összekaparnia. Ha Léderer Ákost nem számoljuk, akinek immáron jogosan kinéz egy…..
A Getafe kiesése után már kezdtük azt hinni, hogy nincs igazság a Földön. Szerencsére azonban jött Léderer Ákos és két forduló utáni kiesésével egy kicsit helyrebillentette bennünk a hitet. Méhes Gábor szemet gyönyörködtető magabiztossággal győzte le a Sportklub…..
Éppen csak, hogy befejeződött a Knézy Jenő emléktorna első fordulója, már bele is csapunk a másodikba. Az esélyekkel továbbra sem szeretnénk foglalkozni, hiszen majdnem mindenki egyetértett már abban is, hogy a halálcsoport az „A”. Vagy a „D”. De biztosan…..
agent bauer 2008.04.10 01:07:10
az Egri-Farkas meccs az nekem kábé olyan dilemma, hogy mi a rosszabb a fogfájás vagy a migrén.Egyébként Viktornak volt bemutatkozó korában egy olyan produkciója egy m1-es béelösszefoglalóban, amikor körülbelül 45 másodpercre egész egyszerűen elhalgatott, valammibe nagyon belebotlott, és nem bírt megszólalni.közben vadul pörögtek a gólok, helyzetek a képernyőn..ahhoz képest fejlődik, és ha arra gondolok, hogy milyen jó lenne ha Farkas "mésszi" Norbi 90 percen át így tenne, mint Egri Vikti annak idején...amúgy hétvégén két másodpercig a sportklub nézettségét is növeltem, ezalatt mindössze a következő hangzott el (komolyan, azonnal kapcsoltam tovább): "lukátóni..."
ja, és tegnap Fernando Torres természetesen "begyújtotta a rakétákat" a 73. percben (Hajdu Bé), ezzel szerintem azért jogosan nevezett a mezőnybe, de amúgy tényleg profin nyomta szokás szerint.
Horti rajongók! Itt az idő, hogy bejuttassuk a megosztót az egyenes kieséses szakaszba, hagy torlódjanak az indulatok! Horti ellen igazából egyetlen érv szól egy komoly meccsen, az viszont elég súlyos: nem lehet a meccsre figyelni, az csak amolyan kiegészítővé válik a műsorban. Szerintem ő tudja a korlátait, ezért vállalta ezt a fajta stílust. Ha profivá akarna válni, ugyanolyan sótlanná válna, mint sokan a mezőnyből.Más kérdés, hogy akkor mit keres itt?:)) Én amúgy komolyabb mérkőzéseket a torna névadójával néznék.
Ja, vasárnap este azért Világi ceremónia mester kedvéért is átkapcsoltam a sport klubra. Tőle ezt sikerült elkapni két másodpercben:"Inyeszta..." Remegő kézzel kapcsoltam tovább..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
agent bauer 2008.04.03 00:43:25


Nem lehet véletlen, hogy ennyi embernek feltűnt Hajdú bé visszaesése. Egy szép futballközhellyel kezd beleszürkülni a mezőnybe, így ott a helye 1.sz kiemeltként szerintem. Mintha meg lenne fáradva vagy kiveszett volna belőle a lelkesedés, de alig futja néhány nem túl jó/elég jó szóviccre. Amúgy a legprofibb, nem lehet vádolni felkészületlenséggel, jó az orgánuma (ami szintén fontos szempont egy kommentátornál), a beszédkészsége, és persze humora is van. Ennek a négy szempontnak gyakorlatilag senki más nem nagyon felel meg.
Aki még jó, az szerintem Richárd a jóllakott óvodás fejével ahogy süvölt, Méhes Gábor (ő humor vonalon nem sokat tesz hozzá, viszont úgy ejt ki minden egyes szót, mintha azoknak felfoghatatlan jelentősége lenne, mintha azon múlna a világ sorsa, akár csak egy bedobásnál is. Aztán Fülöp Laci természetesen, akinek szintén kevés gyenge pontja van, persze ha bíró lenne, akkor ezt már nem mondhatnánk el, mert képtelen emberek egymáshoz viszonyított helyzetét felmérni egy adott pillanatban:)) Gundel Takács is ott van az élmezőnyben, de a hasamat nem szoktam fogni a röhögéstől amikor halllgatom..Nem úgy mint Horti mester hallatán, aki teljesen más hátteret ad egy futballmeccsnek, szerintem nincs értelme a többiekkel összehasonlítani, egyetlen szempontnak felel meg az "én szuvenír szubjektív váéleményáem alapján" (Puhl Sándor), rendkívül vicces, és nem szóviccekkel szokott operálni, hanem folyamatosan a képszerű kifejezőeszközök magaslataira emelkedve kommentál.Persze valaki számára ez inkább mélység:) Nekem nagyon bejön és úgy látom sokaknak még, Kiszel Tündéhez, aki alig tud beszélni ,nem hasonlítanám.De megértem, ha valakinek ez sok és elvonja figyelmét és ezért nem bírja, de neki simán különdíj jár, mint a legjobb "kapcsoljunk be valakit a kocsmából, aki elég spicces már, de még látja a tévét és jókat lehet röhögni rajta" kategória nyertesének, egészen egyedi ez vitathatatlan, de például nem tudta a copán, hogy ki az a blanco (!!!!), ez megbocsáthatatlan azért, hol volt 94 nyarán ez az ember? szóval ő nem klasszikus kommentátor, ezért nincs értelme a többiekkel összhasonlítani..de hogy Lédererhez mérni, ez teljesen érthetetlen...összehasonlíthatatlan a két ember,csak valakinek mindkettő más miatt elviselhetetlen. ennyi közös van bennük:) Ja és más kommentár nem tudná elérni, hogy a másik szobából a net előtt végighallgassak egy tizenkét évvel ezelőtti barca meccset a kommentálásával, volt ,hogy csak miatta néztem régi meccseket..bundesliga kettőhöz megfelelő kocsmai atmoszféárt tud teremteni.
Kovács Géza László viszont gyakorlatilag új dimenzióba helyezi a skála alsó pontját. Ja és nekem Farkas Norbert a legidegesítőbb, pedig felkészült, nem rossz a hangja sem, és teljesen elviselhetetlen mégis. Egyrész a nyelvismeretéből fakad gondolom, hogy minden egyes e betűt é-nek mond gyakorlatilag, legalábbis félúton, és lehet hogy úgy kell mondani, de akkor sem bírok másra figyelni, csak arra hogy léó mésszi..másrészt pedig azok a zuhanyhíradóban feltűnő viccesnek szánt kis filmecskék a spaynol bajnoksággal kapcsolatban, amiket szerkeszt, egyszerűen kínosak, nem lehet máshogy jellemezni, volt amikor több különböző hangon még paródiákat is előadott, döbbent csendben meredtem a készülékre, a szakértők is nehezen ocsúdtak a sokkból. Szóval kit mi zavar, ízlés dolga is.
Egyébként nekem Jenő volt az "isten", teljesen mindegy, hogy elfogult volt vagy sem, a hangja nagyon jó volt, a felüvöltései..HÖJJ MEKKORA GÓL, UJJ MEKKORA GÓL, HIJJ MEKKORA GÓL AZTA MINDENIT.TE JÓ ÉG:) HOGY SZAKAD ZIDÁNRÓL A VÍZ...Az öncélú, rossz futballistát is használjuk azóta minden lehetséges alkalommal..A halála előtt pár hónappal volt egy Valencia -Arsenal bl visszavágó, asszem negyeddöntő, és pont rögzíteni akartam a hangját a telefonnal valami csengőhanghoz, amikor a következőt sikerült felvennem: "Aimar...szinte eltűnik a mezőnyben...nagyon nagy passsz!!!...Kerú..GÓL!!!":)) hát ez volt Jenő, megismételhetetlen, nyugodjék békében.