Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack The Lad

11 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élmények és vélemények rovatunkban ma egy másnapi, de nem másnapos gondolat: a pincér, vagy cincér, elég erőszakos volt, modortalan, figyelmetlen és türelmetlen, magyarul: #&%$€§. De ezt inkább nem írom ide, mert még beperel.  És hogy legközelebb mi fog…..
A nagy este utáni első gondolatként csupán egy dalt osztanék meg azokkal, akik ott voltak, és azokkal is, akik nem. A dal az EXIIB-ről is szólhatna: Home. Persze csak azoknak, akik így éreztek, éreznek... ..
Wo ist der Gro§vater? - kérdezném, ha ez lenne a feladat vagy a téma. De nem erről van szó.Ma volt a remek hangulatú, ám annál rosszabbul szervezett öregdiák találkozó egykori iskolánk falai között.Beszámoló hamarosan, addig egy kis statisztika: az osztályt Dani, Ági, Pipi,…..
... pontosabban öregdiák találkozó az NLG-ben, 2009. április 18-án.Bővebb infó, valamint "zokszigén kinyerése a vízbó":http://www.nlg.sulinet.hu/lorand/reg.htm ..
Mai hírünk, ha jól olvastam, hogy megszületett az időpont:2009. május 2.Örvendezzetek! Rejoice!..
Jack The Lad Links for links... 2009.03.13 20:16:00
Usefool links for free:http://jacklad.uw.hu/http://agymoso.blog.hu  ..
Jack The Lad Welcome! 2009.03.13 19:43:00
WELCOME! My name is Blog. Jack Blog. My name is György. Baló György. Balóóóóóóóó Gyööööörgy vagyok!  Vagy lehetnék...    ..
Kérnék mindenkit, hogy jelentkezzen az, aki emlékszik a "putzfrau" skandalumra. Nekem sajnos csak a történet eleje van meg... ..
NLG 1991-1999 XII B Az épület 2009.02.13 22:51:00
A mai világ nem enged teret a felvilágosodás azon eszméjének, miszerint vissza a természetbe, így mi sem árnyas ligetek mélyén, a harmatos fűben leheveredve tanultunk, hanem egy masszív, sokaknak talán örök idők óta meglévőnek tűnő épületben. Íme egy fotó iskolánk mai…..
Nem vitás, hogy az NLGben eltöltött nyolc esztendő legcukibb legcikibb tárgyi emlékeit a rólunk készült fotók jelentik. Ebből a kategoriából még az elviselhetőbbek közé tartoznak az osztályfotók, mivel jó eséllyel mindenki vágott rajtuk legalább egyszer hülye fejet nyolc év…..
Jack The Lad 2009.02.13 22:31:58
@Jack The Lad: Ahogy látom, most már rendben...
Elfelejtettem szólni: Aranka néni profiljához két kiegészítést fűztem, a konyhásnéni történetében elejtettem egy kis infómorzsát, KK hisztiméteréhez pedig egy zárójeles megjegyzést tettem.Hamarosan az önök képernyőjén: az egyetlen magyarországi Putzfrau igaz…..
A napokban jutott eszembe, hogy többek között mit kérdeztek tőlem a szóbeli felvételin:- Honnan ered, mit jelent az ágrólszakadt kifejezés?Ez enyhe villámcsapásként érte szerény személyemet, mert azt hittem, hogy én is azt a kérdést kapom, amit az előttem szereplő Barbara:-…..
NLG 1991-1999 XII B Első ;) 2009.02.06 14:01:00
Üdv mindenkinek!Ha már az ember egész nap hálózatokkal és hasonlókkal foglalatoskodik, akkor bizony felébred benne az igény arra, hogy valami hasznát is lássa a sok informatikai okosságnak.Ezért gondoltam, hogy csinálom ezt a blogot - egyrészt így a részkérdésekről (étterem, kit…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Jack The Lad 2009.01.08 15:33:46
@joskafiser: Szerintem az újság azért kereste meg a nagyon híres humoritát, mert az RTL adott némi pénzt a promóért.

Jack The Lad 2009.01.08 15:39:41
@idelle: Jujj, megint beszoptad: nem is az iskolaigazgató, hanem a műszaki osztály vezetője helyett mentem el a díszelőadásra.

Jack The Lad 2009.01.08 15:41:24
@croc: Továbbra sem értek egyet veled: nem volt ebben a sztoriban semmi olyan, ami gyanús lehetett volna.

Elég vérszegény volt.

A legutolsó adás legfontosabb eseménye nem is az volt, hogy kiesett Csősz Bogi, hanem az, hogy Kovács Áron szerint Csősz Bogi népszerűsége azután kezdett csökkenni, hogy megkapta a 'Rambóné' titulust Bódiéktól. Innentől pontokba szedjük a véleményünket. Egy: Bódiék elvileg…..
Szatírkabátos Galla Miki és a Baccara-frizurás, ABBA-mosolyú Bay Éva, aki a Technoimpex Külkereskedelmi Vállalatnál tevékenykedett mint bonyolító a tévézés előtt. Na, ezt a pakkot nyújtjuk át most kedves olvasóinknak, ketten egyben, mint egy zöldséghámozó-reklámban. A GM49-re…..
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..
Jack The Lad 2008.09.19 12:05:18
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Jack The Lad 2008.06.02 10:53:15
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..
A Földhivatalok tudnak érdekes dolgokat produkálni, az alábbi levelet egy kolléga küldte be. A Zugügyvéd is találkozott már olyan esettel, hogy a perfeljegyzés ellenére bejegyezték a tulajdonjogot, pedig a per tárgya az adásvételi szerződés érvénytelensége volt. Tisztelt…..
Már a tegnapi Az Este adásánál is felfigyeltünk arra a címre, hogy "A társulat legjobbjai", amiről nem derült ki pontosan, hogy ez egy interjúsorozat címe-e, mindenesetre a leendő Koppány, Vadkerti Imre volt a vendég, és Szikora János. Azóta ez a mondat olvasható…..