Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpasztor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beiktatása előtt 8 nappal sajtótájékoztatót tartott Donald Trump. A megválasztott elnök hű maradt önmagához, kabinetjéről azt mondta, "valószínűleg a valaha volt legjobb kormány", a CNN riporterébe pedig nemes egyszerűséggel belefojtotta a szót. Nem véletlenül, a hírcsatorna egy névtelen orosz…..
A tavaly szilveszterkor elkövetett kölni szextámadások után Angela Merkel szembesült azzal, hogy eddigi menekültpolitikája továbbra sem hozza meg a jó gyümölcsét. A 2017-es újévi ünnepség sokak számára az egy évvel ezelőtti tömeges nemi erőszakok és rablások évfordulója volt. Voltak azonban, akik…..
szpasztor 2017.01.10 09:21:18
@bandiras13:
A zsidók "azonosították a nyugati világ 3 alappillérét, amit el kell törölni, és a nyugati világ összeomlik:

1 - Zsidó-keresztény értékrend..."

Szóval a zsidók el akarják törölni a saját értékrendjüket... Akkor tehát mégsem ez segítette őket az állítólagos zsidó világuralomhoz? Következésképp akkor a "normális", nem zsidó emberek számára az mégiscsak jó?

Most akkor hogy is van ez?
szpasztor 2017.01.10 11:52:23
@bandiras13: Ja. A magyar történelem megértéséhez pedig úgyszintén "bőven elég", ha pl. Ceauşescu beszédeket olvasol...
“Szmájliból, lájkból és cuki macskás fotóból nem lehet baj – nem háborítja fel az embereket, és nem vonja el figyelmüket a fogyasztásról. Erre neveli és kondicionálja a világot Mark Zuckerberg. … Ma egy önszorgalomból gyártott blogot is több felelősség terhel az általa szolgáltatott tartalomért,…..
szpasztor 2016.12.03 08:21:08
Ha Norvégián múlt volna, ez a család ma már nem létezne. Ehelyett szerencsére élnek és gyarapodnak. Pontosan egy évvel az őket ért brutális támadás után újra béke és boldogság költözött a Bodnariu családba...
Vigyázó! Kedves Brit Választók! 2016.06.25 14:27:19
Olvasom, hogy új korszakot nyitottatok az emberi hülyeség történetében és szétvertétek a nyugati politikai civilizációt. Meg, hogy azt sem tudtátok, miről szavaztok, utólag próbáljátok kiguglizni, miből is zártátok ki magatokat két pint sör között. Nem megmondtuk nektek, hogy maradjatok nyugton?…..