Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kérész Élet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reakciós reflexiók Brexit 2016.06.24 09:11:41
Minap egy kedves barátom előállt egy kérdéssel: „És mi lesz, ha a britek kilépnek az Európai Unióból?” „Mi lenne?” – feleltem. „Huszonnegyedikén ugyanúgy felkel a Nap, mint huszonharmadikán.” Felkelt. Itthon, Magyarországon verőfényes napsütésre ébredtünk. Nem tudom, Londonban milyen az idő. Olvasom…..
Kérész Élet 2016.06.25 01:40:19
@Lord Meldrum:
Egy olyan toposzból, aminek már a címében benne van: "germán hegemónia és az orosz hódító törekvések", abból természetesen nem maradhat ki (Nagy)-Magyarország sem. Kétszer már rajtavesztettünk ( 1. és 2. vh) és mint tudjuk, három a (nagy-)magyar igazság. El fog jönni...aztán majd megint mutogatunk másokra: mi ártatlanok vagyunk, mégis minket bántanak. Avagy: vajon ki fizette a szándékosan kontraproduktív, precedens nélküli magyar EU-párti Daily Mail-hirdetést vagy ki áll mögötte? Cui prodest? További információért forduljanak Anne Applebaumhoz.
Kérész Élet 2016.06.27 10:01:22
@Gery87: "A menekültválság óta mondható hogy Merkel lesz az,..."stb.
Mondható, csak állati nagy baromság. Brexit esetében különösen. Merkel érdeke a Brexit? Nem is tudtam, ellenkezőleg. Cameron egy barom, de legalább megnevezte (nem Merkelt), kinek az érdeke és valszeg ki pénzelte feketén a Brexit-pártiak kampányát.
Kérész Élet 2016.06.29 11:51:04
Úgy járt UK a népszavazással mint anno Beke Kata könyvének címe mondta

moly.hu/konyvek/beke-kata-jezusmaria-gyoztunk

Farage, aki 17 éve busás EU-képviselői fizetéséből él meg abból h uszít munkaadója ellen, pimaszkodott egy kicsit tegnap, oszt'jónapot. Remélhetőleg összegyűjtött annyi zsét, amivel öreg napjait (ami elég messze van még) eltengeti majd, mivel máshoz mint "lépjünk ki!"-uszításhoz valszeg nem ért és az, ha kilépnek, már lejáró szavatosságú téma. Na de mi a baja a Labournek Jeremy Corbynnal, akinek a fejét követelik? Talán ő az oka a Brexitnek? Nem Cameron? Nem Farage? Csak a királynő fejét ne követeljék, mert még úgy járhat mint egyik elődje I.Károly. Őrült világ, őrült Britannia. Vidéki prollerek, riogatott nyuggerek, megvezetett kisemberek és futóbolondok miatt ebek martaléka lehet az "egyesült királyságuk". Nagy-Britannia többet érdemel...vagy mégsem?