Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor4554

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innét merítettem:- https://github.com/espressif/arduino-esp32/blob/master/docs/arduino-ide/windows.md- https://www.youtube.com/watch?v=jhjZZkKupk8&index=1&list=PL3XBzmAj53RnZPeWe799F-uoXERBldhn9 Ebben a lírásban 3 komponens telepítését végezzük el: - Arduino IDE: az IDE…..
Nehéz erre a kérdésre válaszolni anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi a fene történt valójában. Egy igen kedves kollégám fejtegette, hogy ha kiadnák a logokat akkor a szakmai közösség elég gyorsan tudna konkrét válaszokat mondani – a naplófájl semleges, egyik oldal felé sem elkötelezett. Legfeljebb…..
(A tegnapi bejegyzés folytatása.) A ’80-as évek gasztronómiáját dicsérte, hogy hónapok alatt kiépült az egész országban a hamburger, hot-dog bódéhálózat (ohne franchise!), ahol ugyanolyan megjelenésű és minőségű félig kilógó salátalevelű, csalamádés, kecsápos…..
Összeszedtem a legjobb ár-érték arányú budapesti ebédmenüket, szerencsére még mindig vannak olyan helyek, ahol 8 euró alatti összegből lehet egy jót enni. 2500 forint alatt: A Kert: 3 fogásos menü (2400 forint) Araz: 3 fogásos menü (2490 forint) Börze: 2 fogásos menü (1490 forint) Kiosk: 3…..
Még mielőtt belefognék, elárulom, hogy még mindig tart, már vagy 70 napja, de ennyivel már életem végéig is ellennék - azok után, amin keresztülmentem. Következzen hát a krónika, tömör leírással*.Január 18. kedd reggel és 20. csütörtök éjjel között jelentkeztek először…..
Carpaccio crescenza sajtból készült krémmel Hozzávalók 4 személy részére: 600 gr marha hátszín (lehet bélszín vagy far is) 150 gr crescenza sajt 2 db tojássárgája Rusztikus mustár (a régi recept alapján készült rusztikus fajta, ahol a mustárszemeket egészben…..
Gabor4554 2016.12.17 23:13:00