Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostorezaláb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azután, hogy Tarlós István "egy radikális kisebbség terrorjának" nevezte a budapesti bringásokat, és bejelentette, hogy egyes buszsávokból és egyirányú utcákból is kitiltanák a kerékpárosokat, már mindenki tudhatta, hogy a budapesti közlekedéspolitika milyen irányba fordult a bringázáshoz való…..
ostorezaláb 2016.06.24 11:15:09
@shitgun:
"Gondold végig, amennyiben a belváros zsúfolt és kicsi, melyik járműtípus az előnyösebb, a környezetszennyező, belvárosban lassú, hangos, nagy helyigényű autó, vagy a gyors, hangtalan, környezetre ártalmatlan, az autónál ötöd/tizedakkora helyet foglaló, kis távolságra ideális kerékpár?"

Végiggondoltam. Ha a belvárosi közlekedésre ideális a kerékpár, akkor mi a probléma?
Vegyétek már észre, hogy itt magával a városi életformával van a baj. A vidéki életforma előnyeit akarjátok élvezni egy ótvar nagyvárosban. Ez nem fog menni.
Június 24-én, azaz ma speciális, 2 CD-s változatban újra megjelenik a gitárvirtuóz Steve Vai klasszikus, Passion and Warfare című lemeze. A 25. évfordulót ünneplő kiadvány különlegessége, hogy a négy bónuszdal mellett a rajongók a Modern Primitive című, eddig kiadatlan extra…..
ostorezaláb 2016.06.24 10:57:09