Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig érdekes mások magánéletébe bepillantani és látni, hogy a világ milyen sokszínű. Most az Y generáció tárja fel előttünk legbensőbb titkait, köszönhetően John Thackwray dél-afrikai fotósnak, aki nagy tervekkel és ambícióval felszerelkezve indult világ körüli útra 2010-ben, hogy nekikezdjen egy…..
Goldan 2022.07.31 03:33:34
@Csokáv: az emberek lukában mocskos a kupleráj
Kép: Tóth Tibor antropológus kazak munkatársával, Szeitbek Nurhanov turkológus nyelvésszel és egy helyi tisztviselővel 1965. áprilisában, az É-Kazakisztáni Torgaj vidéken. A turgáji magyar csoport törzsi-nemzetségi helyzetével kapcsolatban elkerülhetetlen egy elméleti aspectus: a törzs és nemzetség…..
A bélflóra egyensúlya számos különböző okból felborulhat, ilyenkor jól jönnek a “jó baktériumok”, vagyis a probiotikumok...
A sajátvérterápia alapja (PRP-kezelés), hogy a vérünk egyik alkotóeleme, a thrombocyta (vérlemezke) az átépülés stimulálásával saját szöveteinkben biológiai regenerációt képes elindítani...
fáymiklós Márai kutyája 2021.11.12 07:41:02
Mégis kellene már valami Márait olvasni. Mert úgy nőttem fel, hogy Márai nevű író nem volt a magyar irodalomban, és akkor még azt hitte az ember, hogy biztos okkal nem beszélnek róla, talán nem annyira lényeges. Aztán rájön, hogy nem azért kussoltak róla, mert nem tetszett nekik, hanem mert élt, és…..
Goldan 2021.11.14 06:56:37
Nyárspolgár BBQ Afgán piláf 2021.09.23 11:39:03
Afganisztánra a jelenlegi helyzetben nehéz úgy gondolni, hogy ne a geopolitikailag kilátástalan válságövezet jusson eszünkbe róla, hanem egy térség gasztronómiai kultúrája. Mi azonban az afgán piláf receptjének feltárásával most ezt kíséreltük meg. Az afgán piláfot vagy más néven, plovot pedig…..
Rengeteg helyen lehet olvasni, hogy most az a terv, hogy itthonra építenénk egy olyan egyetemet, ami a világ legjobbjai között van, és ez mennyire szuper is lenne Magyarországnak. Én is említettem már pár bejegyzésben, de nézzük meg, teljesen elfogulatlanul, hogy vajon tényleg jó lenne-e az…..
Goldan 2021.05.25 00:00:52
@jozsef_10:

Hát ez csodaszépre sikerült.
Nem kaptál közben agyvérzést?
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..