Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ababa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
" Half the morning's gone.Coming down the hills A strong and strapping wolf Bit half the morning off And in his heart it went Up to the hills, to the wilds.Every thing wept afterwards.Up there in the hills, in the wilds With wolves round a fire there is fun The morn feeds itself to the flames Not…..
Ababa 2016.09.19 19:49:02
@nevetőharmadik: @seol: Nem szó szerint értettem. Csak úgy, hogy a keresztény szerbekre van kiosztva az örök elkövető, a moszlim baszanovácokra az örök áldozat szerepe.
" Az egyetlen apró különbség, kedves sötét idióta, az, hogy az uszítás a maga kis járulékaival kizárólag Magyarországon fél(?)hivatalos politika. "
Naoszt? Iránban meg a buznyákok darura akasztása a teljesen hivatalos politika. Osztán eze a blogon mégis ki van pellengérezve az antiperzsizmus, mert volt valami okos iráni matyikus.
Ababa 2016.09.19 19:49:56
@közösperonos átszállás: És egy féreg miatt szégyen minden magorira, eh?
@ijontichy: Itt linkelte vslaki alább. Btw az, hogy kelet mégnagyobb gyász szenny, mint a többi része, az nem ment senkit a friccek közül.
      " .....   a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes…..
Örülünk, Vincent? A rezsim díja 2016.08.20 21:00:41
      Makkai Ádám "a magyar kultúra nemzetközi megismertetését és jó hírnevének erősítését szolgáló elkötelezett tevékenysége, főként saját fordításában A csodaszarvas nyomában címmel angol nyelven megjelent monumentális magyar versgyűjtemény kiadása érdekében végzett munkája, valamint a világ…..
Ababa 2016.08.22 20:26:08
@jotunder: Anauê!
          Nem az az érdekes, hogy én mit gondolok erről (gondolhatok-e én így bele a levegőbe valamit is?), hanem az, hogy mit gondolnak az amerikai elemzők.       Kedvenc választási szakértőm (politikában és sportban utazik) Nate Silver a fivethirtyeight.com-tól az összes információ, közvélemény…..
         Magyarország egy hét után tizedik az olimpiai éremtáblázaton. Kizárólag nagy és erős országok előzik meg, az Egyesült Államok, Kína, Nagy-Britannia, Japán, Dél-Korea, Németország, Oroszország, Franciaország és Ausztrália. Magyarországon a vívásnak, az úszásnak és a kajak-kenunak olyan…..
         A BBC 2011-ben elvégzett egy Great British Class Survey nevű közvélemény-kutatást, amelynek eredményét a Sociology című folyóiratban publikálták.   A kutatók hét osztályra bontották a brit társadalmat: The Elite, The Established Middle Class, The Technical Middle Class, The New Affluent…..
Ababa 2016.06.29 22:44:30
@jotunder: Nagy Feró-koncert és kaliforniai, meg kubai telelés ér? Mert akkor én ismerek olyan magyar vidéki nyugdíjasokat...
         Az Egyesült Királyság polgárai holnap szavaznak arról, hogy bent maradjanak-e az Európai Unióban.        A legutolsó közvélemény-kutatási adatok szerint a LEAVE tábor talán 1-2 százalékponttal van a REMAIN előtt.        Azon britek között, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek a…..