Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutka95

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tett helyszíne, a csodálatos és nem klímás 173E busz. Felszállásom után ellenőr trió egyből razziázik, amikor fennakadnak két (...)csán. Azon fajtából valók, akik felületességüket büszkén közszemlére teszik és gyanítom 40 évesen egyedül fog majd dekkolni, mert…..
Két fronton is dúl a szerelem!Küldte: Capeta ..
Az alábbi fényképbe remélem nem lett utólag belenyúlva, mert elég szép lenne amúgy, ha tényleg meg lehetne valósítani ezeket az árnyékszobrokat.Szerk. Véletlenül rossz képet tettem be mára, már kicseréltem...
Elnézést kérek, hogy ma csak délután kapjátok az új képet. (Nálam) nem szuperált tegnap este óta a blog.hu admin felülete és csak most tudtam a bejegyzést közzétenni.A ujjlenyomaton kívül más is látható a képen. Rájösztök, hogy mi? Köszönjük Láng Krisztiánnak!..
Kutka95 2009.07.09 16:34:43
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt a két ellentétes értelmű szót ilyen szépen egymásban lehet ágyazni...
Kutka95 2009.04.23 09:48:13
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..
Most nem fogom elárulni, hogy hogy találhatod meg a kép lényegét, de a címben elárultam, hogy mit kell keress...
Kutka95 2009.04.08 06:34:49
A mai képet Blackhawk küldbe be nekünk: "Az unalom nálam sem volt tétlen, és ezt a képet csináltatta meg velem :) Úgy érzem több opcsal is van benne, mert nagyon zavarja a szememet :) de így hirtelen csak egyet tudok mondani mindenkinek: egyetlen görbe vonal sincs a képen!…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Kutka95 2009.04.01 14:16:46
Azért írtam halakat, mert én először delfinnek akartam volna nevezni őket, de nem vagyok biztos benne, hogy azok, ezzel a nagy szarvval. Mindegy, hányat láttok belőle? :)..
Kutka95 2009.04.01 06:51:36
Tony Blair nemrég szerepelt már a blogon, most megint történt valami vele. Vagy talán benned van a hiba? :)..
Kutka95 2009.03.29 09:55:08
A mai képen minden feliratból áll. Mármint minden tárgy az angol nevéből van megalkotva. Érdekes megvalósítás, sajnos egy két helyen annyira pici, hogy nem lehet kiolvasni.Egyebek közt meg ma vagyok 25 éves, rohamosan öregszem :D..
Kutka95 2009.03.28 06:26:21
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
Mondanék én itt most sokmindent erre a képre, de hagyom, hogy magáért beszéljen :)..
Kutka95 2009.03.26 06:20:58
Az alábbi négyzet úgy néz ki, mintha valami zseléből lenne, de valójában teljsen szabályos formát láthatunk...
A mai képen egy mindenki által ismert személy látható. Csak jobban meg kell nézni.Úgy vettem észre, hogy őrületes találgatás folyt itt, és még mindig nem tiszta mindenkinek, hogy kit kell látni. Nos, ha megfigyelitek, akkor a kép közepén ott van Jézus...
A mai képet DANiEL küldte nekünk. Annyira kár, hogy az arc olyan szépen ki van dolgozva. Ha ott csak egy sima kő lett volna, még akár hitelesnek is tűnhetett volna a kompozíció...
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..