Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodó Twofoot

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
,,Amit ő produkál, az már nem játék, hanem művészet", nyilatkozta Orth Györgyről a Rapid Wien vezetőedzője egy mérkőzés után, amelyen 5-1 arányban maradtak alul az MTK -val szemben.Ha egy korábbi cikkben azt állítottam, hogy Schlosser Imre volt az első magyar futballsztár, akkor csakis Orth György…..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
A legolcsóbb repjegyeket kínáló két ultrafapados is ráugrott keményen a Black Friday nevű népkopasztásra. Érthető is, hiszen többszörösére tudják növelni a forgalmukat úgy, hogy átlagban alig adják olcsóbban a jegyeket. Kezdve a Ryanairrel, mert az írek már egész héten tolják az akciót. Azt…..
Bodó Twofoot 2017.11.25 12:05:11
@Lui_00: Az én környezetemben egészen biztosan nem járt így még senki, lévén hogy 215.000 forintból a család minden tagja egy évig röpköd. Tengerhez, nagyvárosba. Januártól decemberig.
Ha mifelénk valaki ennyi pénzt szórna el egyetlen foglalásra, totál idiótának tartanánk.
Bodó Twofoot 2017.11.25 20:04:11
@Lui_00: De miért, köcsörgöm miért van az, hogy egy fapados blogon azon problémázol más összeget vontak le, miközben azon kéne, hogy a legalapvetőbb jegyvásárlási szabályokkal sem vagy tisztában??? Nem olvasod a blogot, csak publikálsz?
Soha nem hallottad sehol, hogy tavaszig a nyaralójárat jegyeket csak a lúzerek veszik meg?
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..