Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikeyreaction

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Nem fogok valakit bántani azért, mert felmászott a Szabadság-hídon a turulmadárra az Izland elleni döntetlen miatt, és azt sem, aki úgy érzi, hogy Birkir Saevarsson újabb tíz-harminc-ötven év kormányzási lehetőséget adott Tiborcz Géza Béla Ottokár apósának. Azt gondolom, hogy a magyar…..
pikeyreaction 2016.06.23 00:53:08
@balmoral: @incze: @jotunder: @esernyősEvezős:

Nem bírom ki, hogy ne szóljak közbe.
A lényeg, röviden: könnyen el lehetne érni hogy a magyar fociválogatott minden sikere egy rohadt nagy rúgással közelebb terelje az Orbán-rezsimet a saját bukásához. Könnyen össze lehetne egyeztetni a fociválogatott lelkes és őszinte ünneplését az Orbán-ellenességgel, és könnyen szembe lehetne fordítani Orbánnal a válogatott szurkolóinak többségét. Elképesztő, hogy mennyire könnyen, és mindent elmond Orbán jelenlegi ellenzékéről, hogy nem veszik észre a ziccert.
Az viszont hihetetlen, hogy ennek a blognak az olvasói közül is csak én veszem észre. Nem kell hozzá zseninek lenni, én sem vagyok zseni, még csak különösebben okos sem.
Tényleg csak én látom a ziccert?
pikeyreaction 2016.06.23 01:17:13
@jotunder: A témából meg nem én csináltam politikát, hanem te csináltál belőle politikát a posztoddal, meg úgy nagyjából az összes kommentelőd csinált belőle politikát. Ziccer pedig van, ha észreveszed, ha nem. (Orbánék előtt is van ziccer, kisebb ugyan, de ők habozás nélkül megpróbálják kihasználni, már el is kezdték.)

@balmoral: Sajnálatos.