Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mscamforever

34 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi ázsiai pasi Kim Dong-jun 2017.02.10 08:25:00
Kim Dong-jun ( Kim Dongdzsun) a ZE:A koreai együttes oszlopos tagja, aki éneklés mellett sorozatokban és variety showkban is tevékenykedik. Bár arca még a zsenge ifjúkor szimbóluma, de gyönyörűen kidolgozott izmai már érett férfitestet mutat. Nincs is szebb látvány az arányos…..
Biztos vagyok benne, míg mások Matt Damon sármján csüngtek, addig én voltam az egyetlen a moziban, aki az ázsiai színészekről nem bírta levenni a szemét. Ha Eddie Peng ( 彭于晏) 34 éves kettős állampolgárságú (tajvani-kanadai) színész, modell és zenészt a csodálatos…..
Egy szexi kaszás született Koreában Lee Dong-wook ( I Donguk) személyében a nagy sikerű misztikus Goblin című sorozatban. A színész számos sorozatban szerepelt már, de az igazi szerepével most találkozott. Férfias sármja, karakteres kiállása, és szexi mosolya, mély hangja hallatán női szíveket gyújt…..
Napi főpasink, Gong Yoo (Kong Ju) koreai színész körül idén rendesen felforrt a levegő. Idén nagy nézettségű filmekben (Train to Busan és Age of Shadows) és egy fantasztikus sorozatban szerepelve robbantotta fel az ázsiai piacot. Mindenki a Goblin című sorozatról beszél, és több mint félszáz cég…..
Napi főpasink a 26 éves koreai Sung Joon/Szong Dzsun/( születési nevén: Bang Sung-joon) modellként kezdett, de  5 éve már inkább színészi karrierjének felvirágoztatásával foglalkozik. Megosztó személyiség a képernyőn ördögien villogó szemével, mély tónusú hangjával. A…..
Napi ázsiai pasi Nam Joo-hyuk 2016.11.14 08:30:00
Napi főpasink Nam Joo-hyuk igen zsenge hajtás, aki modell és feltörekvő színész is egyben a koreai szórakoztató iparban. Szavak nélkül is beszélnek a képek helyettem. Pont olyan, amilyennek lennie kell: szexi!..
Napi főpasink egy  29 éves ellenállhatatlanul vonzó koreai modell és színész Kim Yeong-kwang. A modellkedést nem kis pályán kezdte, híres divattervezők munkáit mutatta be, mint Alexander McQueen, Vivienne Westwood vagy Etro. Magas sudár testén a ruha kellően feszül, megjelenése…..
Ma napi főpasi helyett most egy csokorra való alfahímet kaptunk tőlünk. Van, hogy egyszerűen nem lehet választani, mert a jól pozicionált képek fogva ejtik a tekintetet. Álljon itt pár kocka terápiásan felírva mindannyiunknak, amikor csak gyönyörködésre vágyunk a formás…..
Napi főpasink egy vietnámi származású táncos-koreográfus Viet Dang, aki körül mozgás közben biztos, hogy megkeveredik a levegő, a testében pedig új erők ébrednek. Több országban tanít, illetve számos híresség mögött táncolt, mint Christina Aguilera, Rihanna, Justin…..
Mai főpasink egy vietnámi modell Hoa-an Set, akinek pár évvel készült fotósorozata "letehetetlen" a szemnek, akár egy jól megírt könyv, melynek minden oldala élvezetes. Ennek a pasinak a vörös minden árnyalata jó áll, kerek, formás idomok csábítóan formálódnak a képeken. Egy csillogó mandula…..
mscamforever 2016.10.13 15:21:09
@Ezt már olvastam: ez a blog eleve 18 karikás, el kell fogadni, hogy beléphess. Ezért nem igazán értem ezt az észrevételedet! De köszönjük!
Napi ázsiai pasi Lee Min-ki 2016.09.21 08:28:00
Napi főpasink Lee Min-ki ( I Mingi) dél-koreai színész egy különleges színfoltja a színészi palettának. Arca, tekintete kifejezetten a rossz fiús kategóriába tartozik, acélizmos testét pedig kifejezetten jó nézni. ..
Ma rendhagyó poszt következik, amikor nem levetkőztetjük, hanem felöltöztetjük a pasikat. Számos koreai történelmi sorozatban színészek bújnak sorra tradicionális ruhába, amik olykor szemet gyönyörködtető látványt eredményeznek.  Az úgynevezett hanbok, a koreai hagyományos öltözet némely pasinak…..
Napi ázsiai pasi Johnny Tri Nguyen 2016.09.14 09:39:01
Napi főpasink Johnny Tri Nguyen Vietnamból landolt ide az oldalunkra, megsajnált minket, szóval önként és bérmentve pózol nekünk, hogy legyen a mai napunk még fényesebb. Legyen nekünk is egyszer már jó, igaz csajok...? Ha a pasiknak kijár a rengeteg nőcis poszt, akkor ezeket a pillanatokat mi is…..
Napi főpasink Ji Jin-hee (Csi Dzsinhi) szerepelt azokban a sorozatokban, amiket itthon is sokan követtek a tévéképernyőn. A királyi ház titkai és a Palota ékköve sorozatban egyaránt szerepelt a színész. Ezekben a történelmi drámákban azonban egy valami nem tudott teljesen…..
Napi ázsiai pasi Park Seo-joon 2016.09.03 08:30:00
Napi főpasink egy 27 éves koreai színész Park Seo-joon (Pak Szodzsun), aki nem csak jól néz ki, de talpig úriember is. 2011 óta van rivaldafényben a mi legnagyobb örömünkre, hiszen a megjelenése,méltósággal teli és kifejezetten szexi. Finom vonások, formás mandulaszemek,…..
Napi ázsiai pasi Choi Min-sung 2016.08.31 08:30:00
Napi főpasink az 1987-es születésű Choi Min-sung dél-koreai színész, akinek "áramvonalas" testén úgy olvad a tekintetünk, mint a fagyi a szánkban. Igéző tekintet, gyönyörű szemek, egy újabb ázsiai "félisten".     ..
Napi ázsiai pasi Lee Min-ho 2016.08.26 08:30:00
Napi főpasinkban nem mást tisztelhetünk, mint az "ázsiai férfiak istenét".  A 29 éves Lee Min-ho (I Mino) dél-koreai színészt ugyanis a kínai nők szavazással erre a megtisztelő posztra emelték, ami azóta is rajta maradt.  A top sztár színész a 2009-es Boys Over Flowers sorozattal tett szert…..
Napi főpasi gyanánt egy taiwani fotós, Justin Hsieh, munkáiból állítottunk össze válogatást. Munkáiban a kreatív művészet találkozik a csodás férfi idomokkal, amik a szemkápráztatóan kidomborodnak az egyedi beállításoknak köszönhetően. Gyönyörködjetek!..
Napi főpasink Ahn Jae-hyun, dél-koreai színész, model és újdonsült férj. Nem éppen a színészkedés az erőssége, viszont a kisugárzása különleges és megosztó. Úgy néz ki, mint egy frissen festett porcelánbaba, a tekintete pedig pont olyan hideg, hogy jeget lehetne varázsolni…..
Napi ázsiai pasi Nicholas Tse 2016.08.23 08:30:00
Napi főpasink egy vérbeli szórakoztató iparmágnás: Nicholas Tse (35), a harmadik legmagasabban fizetett színész Hongkongban, mindemellett zenész, dalszövegíró és még a küzdősportban is otthon van. Ezt jól tükrözi testalkata, főleg a picit fiatalabb kori képein. Egy igazi harcos…..
Napi főpasink Aun Warit, aki egy thai fitneszmodell. Ellenállhatatlanul jól fest a képeken, minden izomszála a helyén van, ránézel és megkívánod, mint az epret, de szigorúan tejszínhabbal, nem igaz?..
Napi főpasinkat ismét Japán adta számunkra, a tehetséges színész, rendező Oguri Sun (Hepburn: Shun Oguri) személyében. Mindig ámulatba ejt minket, mennyire meg tudnak változni az ázsiai férfiak egy más frizurával, hogy szinte fel sem lehet őket ismerni. A formás, szexi szemei azonban mindegyik képen…..
Napi ázsiai pasi Eason Lin 2016.08.12 08:29:00
Napi főpasinkról a nevén -Eason Lin- kívül mást nem tudunk elárulni. Ám, hogy őszinték legyünk, nem is annyira fontos, hiszen a felvételek beszélnek a lényeges dolgokról. Ezek a képek pont olyanok, mint a lélegzetelállító tájképek, dimbes-dombos csoda...Nekünk most ennyi pont…..
Napi főpasinkban egy legenda kel életre, erre akár a neve lehetne a pecsét: megtaláltuk Hermészt, az istenek hírnökének halandó változatát.  Hermes Bautista (30), aki megnyerte a Mr. Universe Philippines 2016 címet, ápolói diplomával rendelkezik. Bármelyik kórházunkban szívesen…..
A most kezdődő olimpia számok közül a vizesek a kedvenceink, hiszen kiváló lehetőséget ad a gyönyörködésre. Mai főpasinkat mondhatni a tenger szülte, Park Tae-hwan, dél-koreai olimpiai bajnok úszó, aki sajnos 2011-ben fennakadt a doppingteszten és eltiltásra került, a riói olimpián újra vízbe dobja…..