Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fkorom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „A dohányzásról pofonegyszerű leszokni. Én magam is legalább százszor megtettem.” Mark Twain   2004-ben kardiológus kolléga kérte az 52 éves férfi beteg tüdőgyógyászati szakvizsgálatát fulladásos panaszok miatt. Magasvérnyomás-betegség és emelkedett…..
Őszintén szólva, sosem értettem azokat a dohányosokat, akik egy percig sem zavartatják magukat, hogy hova és hogyan füstölnek. Ezzel kapcsolatban jött is egy kérdés, lássuk: Kedves Házmestermedve négyemeletes társasházban lakunk ahol a lépcsőházban tilos a dohányzás az egyik lakót ( felettünk…..
fkorom 2021.01.10 22:20:59
@nu pagagyí: a cigi illata = dohányfüst. és a dohányfüst egyértelműen káros az egészségre. ez tény.
Ha kóstoltál már instant zabkásából rosszat, akkor nem kérdés számodra, miért is íródott ez a cikk. Az instant zabkása gondolata roppant csábító azok számára, akik odafigyelnének az egészségükre, de csak néhány percük van a reggelire vagy a vacsorára...
fkorom 2017.09.14 18:28:30
@L. Evans: "... nagyjából ugyanezek ... "? bemásolom az egyik gyártó termékének összetvőit: zabpehely (53%), cukor, zsíros tejpor, kukoricakeményítő, glükózszirup, fagyasztva szárított málna darabok (2,8%), chia mag (2,4%), természetes aroma, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav).