Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JasoN

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel volt a Barcelona, hogy trófeával kezdje az évet, de 2-1-es állásnál a 90. percben jött Villalibre egyenlítő gólja, amivel hosszabbításra mentette a Bilbaonak a mérkőzést. Alig kezdődött el a kétszer tizenöt perc, már a Bilbaonál volt az előny, Inaki Williams hatalmas lövését a katalán védelem…..
Dembele A hétközi mérkőzésen folytatta jó formáját a francia csatárunk, szurkolóként csak remélni tudjuk, hogy ezt a formáját, ezt az elszántságát fogja mutatni 2021-ben. És reméljük, hogy a csapat technikai stábja jól eldugta előle a játékkonzolját!..
JasoN 2021.01.08 18:08:02
@világostobája2.0:
"Azt a Messi Fati, Dembi, Pedri támadósort már alig várom!"
Én is! Szuper lenne látni, hogy fiatalok együtt játszanak Messivel és azt, hogy lenne a jövőre nézve egy jól összeszokott tehetséges támadósor.
Mondjuk azt még jobban nem bánnám, ha nyáron igazolnánk mögéjük rutint is. Persze csak lejáró szerződésűeket. Mint Depay és Draxler.

@sunt: "Úgy látszik, Puig és Alena helyére felhozzák az Ilaix - Gonzalez duót a középpályára"
Vajon mennyire biztos, hogy Puig elmegy? Most hogy azért játszanak 4-3-3 felállásban is azért elférne szerintem....főleg Coutinho sérülésével.
Barcanoticias Folytassuk!!! 2021.01.06 15:25:52
Helyszín: San Mamés Stadion, Bilbao, Spanyolország Játékvezető: Carlos del Cerro Grande (Esp) Január 6 Szerda; 21:00   Az FC Barcelona hétközi meccsen az Athletic Bilbao vendégeként lép pályára, hogy folytassa kétmeccses idegenbeli győzelmi szériáját a bajnokságban. Legutóbb csapatunk a Cádíz…..
Az Osasuna elleni domináns győzelem után a  Barcelona visszatér a Bajnokok Ligájába, ahol a csoportkör utolsó idegenbeli mérkőzése lesz a Barcelonának a Ferencváros ellen...
Ma este a Sevilla látogat Barcelonába...
JasoN 2020.10.05 03:39:17
@INCA: Teljes mértékben egyetértek veled, eddig nagy buktának tűnik és a hozzáállása miatt sajnos valószínűleg az is lesz. Csak ezt fáj beismerni......

Én nagyon szurkolok pedig neki. Hogy legyen végre egy értékelhető idénye, amiből kiderül mennyit is ér igazából. Egy idény sérülésmentesen. Mivel szerintem elég tehetséges és még mindíg fiatal is. Lehetne rá épteni hosszútávon, bár nem a 4-3-3 rendszerben.

Szóval idén még jó lenne ha maradna, jó lenne ha kapna egy utolsó utánni esélyt. Amennyiben meg nem él vele, akkor el kell engedni, mert nem lenne sok értelme vele tovább bajlódni.
JasoN 2020.10.06 15:03:02
@DISTANTxTHUNDER: Gondolom a pénz 43M elment a Trincao, Fernandes, Pedri hármasra . Mondjuk az is igaz hogy elvileg Pjanic mellé kaptunk 10M-et meg Semedó értékesítése után is maradnia kellett 10M-nak.

Na de mind1 is. Ezen kár rágódni. Mi nem hogy venni nem tudunk, de eladni még annyira sem.

Talán jobb is így, hogy ez a vezetés már nem alakítja tovább a keretet.......
JasoN 2020.10.06 19:29:41
@4Viktor4: Őket már szinte el is felejtettem, de igazad van. Ráadásul Rakitic és Vidal 1-1 millájával kb nullára jöttek ki.
  Ronald Koeman már az 1. edzőmeccs után komoly kérdéseket kapott...
JasoN 2020.09.18 11:18:51
@világostobája2.0: @julio alberto: Csak annyit szerettem volna ezzel jelezni, hogy 3 igen keménynek igérkező meccsről maradhat le.

A Villarreal elég jól erősített idén és tavaly is ötödikek voltak már. Szerintem komolyan kell venni majd őket, elégé befolyásolhatják a bajnoki versenyfutást.

A Celta Vigo szerintem már mondható a Barca mumusának. Egyszerűen olyan meccseket vagyunk képesek velük játszani, hogy eldobom az agyam.

A Sevillát meg szerintem nem is kell megmagyarázni....
Ma este az Osasuna látogat a Camp Nouba...
JasoN 2020.07.17 01:53:02
@KJDaniel: Én is így érzek. Tökéletes hozzászólás..........
A Barcelona idegenben 2-0 arányú vereséget szenvedett a Real Madrid ellen a bajnokságban...
JasoN 2020.03.03 00:28:26
@Robi71:

Én konkrétan azt sem értem miért érne meg Lautaro 111 millió eurót, vagy azt miért akarja őt ennyire a Barca. Egy egyszezonos csatár, semmi több.

Ugyan olyan mint anno volt Belotti vagy Piatek és még lehetne sorolni. Akarta őket is a Barca. Mindegyikért 100 millió fölött kellett volna fizetni, de hol vannak most?
- Sehol! 30 millióért bárki viheti őket.

Ugyan ez lesz Martinezzel is jövőre, felesleges vele foglalkozni! Főleg ha képben van egy Werner is, akivel össze sem lehet mérni... több éve ontja a gólokat.

De ez csak az én véleményem, nem hiszem hogy sokan teljesen ellenkezőleg gondolnátok, de akkor nem értem ezt a rajongást. Tévedek?
Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid CEO-ja a Movistar + csatorna kedvéért felfedte Antoine Griezmann jövőjét. A francia támadó a következő idényt már az FC Barcelonában kezdi meg. ..
Victor Font javában készül a 2021-es elnökválasztásra, ma hivatalos sajtóesemény keretein belül mutatta be a könyvét, amelyben elmagyarázza miképpen képzeli el a jövőbeli Barcelonát, és milyen eszközökkel érné el azt. ..
JasoN 2019.06.12 22:57:49
@Pál Bence: "Hagyományosan júliustól igazolunk."

Az a probléma ezzel, hogy kb akkor kezdenek ténylegesen hozzá. Vagyis első lépésként eltanakodnak kit kéne igazolni. :)

Azután augusztus közepén meg úgy vannak vele, hogy á már mind1 úgyis jön a szezonkezdet. A kettő között meg ráböknek valakire aki olcsó és jó napot.

Neymar első, de max második évében mikor azt lehetett mondani, hogy végre vaktyúk is talált szemet és van egy normális támadó harmad. Na akkor kellett volna minden évben csak 1 játékost igazolni, de egy normálisat és most nem itt tartanánk.

De a lustaság fáj. Elkényelmesedve sokkal jobb dolguk volt a vezetőknek.....ennyi lényegében a helyzet.
Ernesto Valverde maradása gyakorlatilag megpecsételte a brazil szélső sorsát, a klub Malcom Oliveira játékperceit Carles Péreznek vagy Abel Ruiznak adná. ..
JasoN 2019.05.30 20:01:11
@Nagybarcelona: Szerintem teljesen reális árakat írsz a távozók oldalát nézve, figyelembe véve milyen összegek repkednek manapság. (azért nem kell elfelejteni, hogy bajnokok lettek kupadöntőt játszottak és BL elődöntőt is)

És még abban is igazad van, hogy okos igazolások kellenek, amikkel meg lehet erősíteni és/vagy fiatalítani a csapatot. De ilyen igazolásokra valamiért nem számítok....az eddigi tendenciák legalábbis ezt mutatják. Ugyanakkor mégis van némi (10%) remény rájuk Abidal-al.

Ami pedig a konkrét neveket illeti azért nehéz mondani, mert többen kellenének és az a pénz, amit írsz viszont még így is véges. Ráadásul Valverde maradásával úgysem sokat játszanának csak max, ha világsztárok, de azokat meg nem fogunk igazolni szerintem.

Megint jönnek a Parejo és ehhez hasonló hírek, ami szerintem elég közel van az igazsághoz. Azokból meg nem lesz megerősödés. :(

Végső soron azt kellene eldönteni, hogy a keretet kéne mélyíteni több okosabb/olcsóbb igazolással vagy a kezdőt erősíteni kevesebb drágább/minőségi játékosokkal.

Ti melyiket preferálnátok?
Ernesto Valverde kijelölte keretét a Huesca elleni spanyol bajnokira. Sérülés okán Vermaelen és Rafinha, technikai döntés miatt Busquets, Sergi Roberto és Messi a kimaradók névsora. Gerard Piqué és Luis Suárez sárga lapos eltiltását tölti le a holnapi találkozón, Ivan Rakitic betegség miatt hagyja…..
Ernesto Valverde a mai napon a Ter Stegen - Sergi Roberto, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Malcom, Suárez, Coutinho tizenegynek szavazott bizalmat. ..
A jó formában futballozó fiatal középpályás a Barcelona kötelékében maradna a következő szezonban is. ..
Barcanoticias Rakitic az Interben? 2019.02.25 19:07:42
A milánói Gazzetta dello Sport szerint közel a megegyezés a VB ezüstérmes horvát középpályás és az olasz csapat között. ..