Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harveypekar

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók…..
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
A rendezés jogát első körben Kolumbia nyerte, de a kokain alacsony világpiaci árára pénzügyi nehézségekre hivatkozva visszalépésre kényszerültek, és Mexikó – a torna történetében először – ellenszavazat nélkül ragadta magához a kezdeményezést. A VB sajnos így…..
Lehettem úgy hétéves, amikor Niklai Gábor barátom a játszótéren elvette tőlem a kék színű műanyag dömperemet, és az istennek nem volt hajlandó visszaadni, még akkor sem, amikor a nagyanyám erélyesen rászólt. Ezért én nagyon megutáltam Gábort, a délután folyamán…..
Október 26-án a Castle című sorozat címszereplője, Richard Castle (Nathan Fillion) beöltözik Haloween alkalmából. Tessék csak jól megnézni, milyen jelmezt ölt magára!..
harveypekar 2009.10.13 14:37:57
Valahol láttam Nathant elérzékenyülten nyilatkozni a Firefly-ról: "Best job I've ever had, hands down."

@gabbor: éppen az benne a jó, hogy egyszerre szólítja meg a western és scifi rajongókat.

Ízlések és pofonok, nyilván, de szerintem nem lenne képtelenség eladni, ha újra indítanák
Az E és az F csoport mérkőzéseivel tegnap végetért az egyiptomi U20-as világbajnokság csoportköre. 16 válogatott - köztük a magyar csapat is - készülhet a kieséses szakaszra. Kiszámíthatatlan mérkőzések, angol bukta és magyar feltámadás eddig; egy ágon sűrűsödő európai…..
harveypekar 2009.10.07 11:35:22
@Malachi: a jövő fogja eldönteni Németh értékét, de sajnos én látom benne a Megváltót.

Szabicsnak, Fehér Miklósnak és Horváth Ferencnek is voltak hosszabb-rövidebb időszakai, amikor jónak tűntek, de aztán visszasüppedtek a szürkeségbe
  Nehezen akartam magam rászánni a Kalandpark megtekintésére, ennek pedig egyetlen oka volt csupán, ez pedig a rendező személy Greg Motolla volt. 2007-ben ugyanis a Superbad-Avagy miért ciki a szex? vígjátéka nekem konkrétan az év egyik legrosszabbjai között szerepelt, bár…..
Ha hazaérve egy biszexuális stewardess ikerpár vár minket egy szál bugyiban, hideg sört kínálva fel, a magyar ember azonnal elkezdi méregetni, előírásszerű magasságú és keménységű-e a hab. Vannak ártatlanul őszinte örömforrások az ember életében, engedtessék meg, hogy az…..
comment:com A mi Emmy-listánk 2009.06.16 14:20:00
Hamarosan bejelentik, hogy a nagy kalapból kik lesznek azok, akik bekerülnek a kisebbekbe, azaz ki az az 5-6 színész, rendező, műsorvezető, forgatókönyvíró és melyek azok a sorozatok, melyek közül a szeptemberi Emmy-gálán kiválasztják majd a díjra érdemeseket. A tavalyi…..
Clint Eastwood következő alkotását szokás szerint decemberben mutatják, ha pedig valóban tartják a trendet, akkor a filmet mi majd májusban tekinthetjük meg. A produkció címe korábban The Human Factor néven futott, ezt végül Invictus-ra keresztelték át. A történet…..
A western él! - szokták hangosan mondogatni mikor egy ilyen műfajú filmet kerül a mozikba. Örülök én, ha újra szól a hatlövetű, annak viszont már kevésbé, hogy az utóbbi időkben egy normális westernt nem láttam a felhozatalból. A Börtönvonat Yumába el lett cseszve, a Jesse…..
Javában forognak a pilotok (számos szereposztási hírrel adós vagyok még, a héten pótolva lesz, becsszó), és ilyenkor a stúdiók az első pár napi forgatási anyagot látva elkezdik a kiszivárogtatást, jelzik a baráti újágíróknak, hogy melyik az a pilot, ami szerintük érdemes…..
Ami az Indian Wells-i férfi versenyt illeti, ez az első Masters 1000-es torna, azaz korábbi Masters Series. Ilyet például Roger több mint másfél éve nem nyert, de ez csak érdekes mellékszál. Mindenki itt van, aki számít, az első négy nagy is. Ami már önmagában elég izgalmas,…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
harveypekar 2009.03.06 13:06:13
Fiaink felkerekedtek, kettős kereszttel, koronával a mellükön, és elindultak a Szentföldre, hogy megtalálják Juhász Roland helyettesét. Kérdés, hogy a Wales-ben fejelgető Gyepes Gábor, vagy a Cornwallban kenyeret pusztító Tímár Krisztián fogja fegyelmezni Benayount? Kérdés, hogy…..
Nem terveztük, hogy rovat lesz ebből, de látva, hogy az előzőhöz is örömmel szóltatok hozzá, közkinccsé tesszük az újabb NST-taktikai értekezleten kirobbant vitát, mely ezúttal szintén egy liverpooli játékosról szólt. Nincs senki, aki meg tudná mondani, hogy került szóba…..
Brutál egy körön vagyunk túl megint. A nagyok közül ismét az Arsenal bukott, kétségbeesésbe kergetve szurkolóit. A United és a Chelsea könnyedén lépett túl - az előzetesen kellemetlennek jósolt - aktuális ellenfelén, a Pool meg - úgy tűnik - megtanult nyerni is. A botladozó…..
Az espana.blog.hu utolsó bejegyzését lopjuk most el, elvégre az az igazi, amikor az ember már magától is tud...Régóta érik már, hogy a bölcs kapitány szóljon. Egész Európa érdeklődéssel vegyes félelemmel várta ezt a pillanatot, hiszen a kontinens magasan legjobb…..
Tíz év nagy idő, ahhoz legalábbis elég, hogy állandónak tekintsünk egy jelenséget. Márpedig tíz éve rendszeresen olyan, az elitisták nyakán lihegő sikeréhes gárdák teszik a vitrinbe az UEFA kupát, akiknek egy-egy szezonra (olykor kettőre) külön kijön a lépés és telibe…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..