Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisferike

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
kisferike 2016.06.20 22:48:02
@Tatanka Jotanka:
Teljesen egyetértek Tatankával.
Végigolvastam a legtöbb kommentet, itt senkinek nem jó senki. Itt mindenki nagy fociszakértő, legalábbis a kommentátoroknál mindenki jobban ért hozzá.
Én gyerek voltam még, amikor Gundel és Hajdú B. már közvetített meccset (most 32 vagyok), mindig is szerettem mindkettőnek a stílusát.
Szerintem egyáltalán nincs azzal baj, sőt kimondottam jó, ha elmondja, hogy milyen jó kint lenni, nem gondolom azt, bár én is szeretnék ott lenni, hogy ezzel az én agyamat húzná, sőt el is várom, hogy beszéljen róla milyen a hangulat, satöbbi.
Az, hogy melyik hogy ejti egy-egy játékos nevét rohadtul nem érdekel, aki érdekel azt úgyis ismerem, én meg úgy hívom ahogy akarom.
Hogy egy magyar meccsen érezhetően szurkol? hát szurkoljon is vazze, még jóhogy! Ha esetleg nem száz százalékosan objektív? hát ne is legyen, mert rögtön elkezdek káromkodni ha a magyarok ellen dumál, akinek meg ez nem tetszik, ne nézzen meccset.
Hogy az orosz bírót sokat szidta Gundi?
Nagyon jól tette, szerintem keveset szidta, még többet kellett volna, szerintem elég jól látszott hogy vezetett EB meccset, nem hiába született annyi mém. csak azt tudnám, hogy ki a t...m védi az ilyet, hogy egyszer tudnék az ilyennel elbeszélgetni, de tényleg, csak úgy normálisan.
A másik két riporterről annyira nem nyilatkozom, nálam mindegy.
kisferike 2016.06.25 11:44:14
@öt görög:
"Akit zavar, hogy a magyar válogatott meccsén a magyar köztévé magyar közvetítője elfogult a magyar csapat iránt, az keressen más adót. De előbb szarjon sünt. "

Meg kell mondjam, valami hasonlót próbáltam kifejteni, csak nekem nem sikerült ilyen tömören, nagyon jól megfogalmaztad a lényeget, gratulálok Neked!
Visszatérve a témára, nem tudom még mindig felfogni, kik azok a sült idióták, akik szerint függetlenül kellene kommentátorkodni a magyarok meccsén a magyar embernek.