Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quirke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak után végre szemezgethetünk a hölgyek közül is. Olyan énekesnőket válogattam, akik szerintem fantasztikus orgánummal bírnak, gyönyörű a hangjuk, gyönyörűen énekelnek és bármikor felveszik a versenyt a nyugati énekesnőkkel.  Mint mindig, a disclaimer:  természetesen ennél sokkal több kiváló…..
Néhány éve elterjedt és makacsul tartotta (tartja?) magát az a városi legenda, mely szerint a mai gyerekek által várva-várt Mikulás külseje a Coca Cola mesteri marketing húzásának köszönheti létrejöttét, mikor is a cég saját termékének színeit (piros és fehér) adta az Amerikában Santa Claus-ként…..
Ateista Klub Isten és a melegek 2016.06.18 10:56:41
Az alábbiakban a vallási homofóbiáról szeretnék néhány szót szólni. Köztudott, hogy az orlandói mészárlás egyik vagy fő motivációja a muszlim Omar Mateennek a melegek iránti ellenérzése volt. A Pulse a melegjogok védelmének szimbolikus helye volt. Seddique Mateen, az elkövető apja elmesélte, hogy…..
Quirke 2016.06.19 21:00:28
@dddoni: Ha nem szólhatnak bele, akkor teljesen oké dolog, hogy egy tizennégy éves lány és egy ötvenes pasas házasságot kötnek? Nyilván kell valamiféle szabályokat hozni. Pedig lehet, hogy mindketten őszintén szeretik egymást!
@BircaHang Média szerkesztősége: Az viszont érdekelne, hogy miért tartja természetellenesnek a homo/biszexuális párválasztást, ha úgy is túl népesedés van? Lehet, hogy pont ez a természetes viselkedés.