Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wallmaxx KFT

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ittt lehet megtekinteni ill. rendelni: https://wallmaxx.hu/kategoria/tapeta-katalogusok/rasch-factory-iv-2023/  ..
itt lehet megtekinteni és rendelni: https://wallmaxx.hu/kategoria/tapeta-katalogusok/rasch-kimono-2023/  ..
Ingyen szállítás 2020 augusztus végéig... Wallmaxx tapéta webáruház ingyen szállítás akció !   Ingyen szállítjuk rendelését 2020. 08. 31-ig, ha legalább 2 tekercs  AS Creation, Rasch vagy Marburg márkájú tapétát és a hozzá szükséges Henkel által gyártott Metylan ragasztót is megvásárolja…..
Szerző: Wallmaxx KFT rasch tapéta webáruház Szobafestés-Tapétázás-Burkolási munkák rendelhetőek 3 év garanciával: https://wallmaxx.hu/lakasfelujitas/ A tapéta divat, ehhez nem fér kétség a választék óriása, a minőség évről évre egyre jobb. Manapság olyan felületi eljárásokat is használnak a…..
Szerző: Wallmaxx KFT rasch tapéta webáruház     https://wallmaxx.hu/tapeta-katalogusok                                              Aki egy vlies alapú tapétát választ, egy sokszorosan megtérülő anyagra teszi a voksát,ami számtalan design mintával kapható és a legvégén tiszta és minőségi munkát…..
Mire figyeljen oda? Manapság rohamosan terjed az internetes vásárlások száma,és hihetetlen módon emelkedik a webáruházak kínálatát megtekintő potenciális ügyfelek száma is. Nincs mit tenni- akárcsak az ipari forradalom idején- ez a trend megállíthatatlan és a vásárlók részére rengeteg előnnyel…..
Tanácsok, tapétázás előtt A tapétázás végső eredményét nagyban befolyásolja a falfelület vizsgálata és alapos előkészítése.Sokszor mellőzik ezt a munkafolyamatot,néhányszor a technikai tudás hiánya miatt. Mivel szépen tapétázni csak megfelelő alapra lehetséges így szeretném megosztani néhány olyan…..
Menő lakberendező ismerősömtől hallottam, hogy egy nagyon elfoglalt üzletember saját lakása enteriőr tervezésével és megvalósításával bízta meg és a munka legvégén a felhasznált Marburg tapéta és az azt forgalmazó Wallmaxx KFT munkájával volt a legjobban megelégedve. A tapéta beszerzése ott…..
Ha tapétázni szeretnénk,az egyik legfontosabb minőségi kritérium a falfelület megfelelő előkészítése. Már csak azért is,mert a reklamációk több mint 80%-a a nem megfelelő falelőkészítésre vezethető vissza. A régi tapétát minden esetben távolítsa el, a falrepedéseket töltse ki. Használjunk jó…..
Újra feléledni látszik és divat a tapéta Kedves Klubtagok. Ezt a Blogot azért hoztam létre,hogy a tapétát mint dekorációs anyagot,népszerűsítsem és az egyszerű tapétázási folyamatokat bemutassam. Remélhetőleg a több mint húsz éves tapasztalatom amit az értékesítés és a felhasználás területén…..