Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bela Vadas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
Bela Vadas 2018.02.14 09:00:45
@Duplaxiii: "A mai neoliberális (bolsevik) alapú aktivistaszemlélet..." .- Nem kis csőlátásról árulkodik ez a részlet... hadd ne mondjam: sötétségről...
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
Bela Vadas 2017.04.13 11:19:22
@NastroAzzurro: De MIT tettél? Szerveztél, agitáltál vagy úgymond "kitartóan húzod az igát"... és ezzel igazolod az alattvaló-létedet? Ennél az is többet tett, aki egyszerűen otthagyta azt a tönkretett országot.
Bela Vadas 2017.04.13 11:21:01
@guy: 4-5 évet??? Úristen, te honnan írogatsz??? Találkozzunk 5 év múlva :-DDDD A hozzád hasonló egyszerű emberekkel tényleg mindent el lehet hitetni és meg lehet csináltatni :-( Ott is tart az országod.
Már régóta tervezem foglalkozni ezzel a fotóval, mert a maga nemében egy igazi gyöngyszem. Tökéletes leképezése a hazai helyzetnek, és remekül mutatja, a metakommunikáció önkéntelenül is milyen sokat elárul rólunk. A kép három főszereplője rendkívül szuggesztív kompozícióban helyezkedik el…..
Bela Vadas 2017.04.13 11:11:59