Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiperse

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves vívó Barátaink!  Szeretnénk meghívni titeket az II. Hiper Kupára. Egyesületünk, a Hiperaktív Sportegyesület 2009 márciusában rendezte I. Hiper Kupáját, melynek versenyein több mint 200 induló vett részt. Szeretnénk egy olyan versenysorozatot…..
                             II. HIPER KUPAA Hiperaktív Sportegyesület a GEAC Vívó Szakosztályával közösenfelnőtt férfi- és női párbajtőr versenyt rendez   Helyszín: 2100 Gödöllő, Pátár…..
                                II. HIPER KUPAA Hiperaktív Sportegyesület a GEAC Vívó Szakosztályával közösen gyermek és bambi korosztályban fiú és lány párbajtőr versenyt rendez  …..
Évzáró tábor Ez lenne az! 2008.04.27 23:47:00
Szerintem  nagyon szép!A házak előtt igen nagy tér áll a rendelkezésünkre.Van jó néhány pad, ahol le lehet ülni egy kis szusszanásra.Egy házrészben két szoba van: egy 4 és egy 6 ágyas. A tanároknak külön házrész 2 szobával, két-két ággyal , saját wc-vel és…..
http://www.mtv.hu/videotar/?id=20490..
Hiperaktív Sportegyesület     A Hiperaktív Sportegyesület hivatalosan ugyan csak 2007 végén alakult, informálisan már a harmadik éve működik a Gyermekház Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola intézményeiben. Az országban egyedülálló módon kifejezetten…..