Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drim

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 23-án, a Tehetségkutató második felvonásában a zsűrinek sokkalta nehezebb dolga akadt, mint 18-án, mivel a mezőny igencsak erős volt. Garázsrock, metálba oltott Britney Spears, Simon and Garfunkel idézés és jazz volt többek között a terítéken. Az estét a Woodiez…..
Mit főzzek ma magunknak? Fasírt 2009.10.19 21:11:00
Önök kérték rovatunk következik. :-)Hozzávalók:70-80 dkg darált sertéshús4 gerezd zúzott fokhagyma2 lapos teáskanál só1 mokkáskanál ételízesítő1 késhegynyi őrölt kömény1/2 mokkáskanál őröltbors2 púpos mokkáskanál pirospaprika1 tojás1 vízbe áztatott…..
drim 2009.10.20 17:34:13
A Microsoft Laptop Hunters sorozatáról inkább nem is ejtenék szót, mert padlón fekvő ellenfelet csak Fradi-Újpest meccsen szokás rugdosni. Az Apple-ellenes hirdetések épp annyira fantáziátlanok, mint egy sebtiben összedobott Teleshop reklám az aranykeresztes fülbevalós, pedofil…..
drim 2009.05.22 12:20:36
Ha eltekintünk attól, hogy szerintem például nem lesz ilyesmi, vagy hogy az Apple is tagadja a fejlesztést (ami viszont arra utal, hogy fejlesztik a netbookot), akkor is gyanús, hogy lépten-nyomon MacBook mini-fotókba botlunk. Főleg, hogy mindegyik máshogy néz ki. Na most valaki…..
drim 2009.05.10 11:47:01
@teh k0zi: nem az első eset lenne, hogy valamit a hype ad el :}
A Deutsch-ot nem könnyű ám kirobbantani otthonról. Egyszer valami faszkalap megpróbálta, de az ötperegyes baszom konzervdobozba házilag barkácsolt robbanóanyag túlmelegedett egy kurva hosszú sorompónál, aztán a csávó, ahogy hasajtott be a zöld ladával Tardára, bámm. A…..
drim 2009.05.10 10:04:11
juj+++++  Dráma! Haldoklik a magyar sztár Babája! A top cím a hírkereső top12 óra oldalán.     A link mögötti cikk címe már egy cseppet árnyaltabban fogalmaz: Csala Zsuzsa még küzd Baba életéért http://www.storyonline.hu/hirek/csala_babaja_haldoklik/15700/   De…..
Mester Tamás némi pókerrutinnal, kínai piacon vásárolt cowboy-kalapban pókerezni próbált a TV2 komolynak semmiképpen sem nevezhető celeb-röhejében. Kiesett, aztán bebunkózott. Amit művelt, azért szolídabb helyeken véresre veri a kidobóember, de van, ahol egyszerűen tökön…..
Bár nem is olyan régen még arról szóltak a hírek, hogy nem valószínű az A Perfect Circle újjáalakulása (2004 óta inaktív a csapat), most Maynard James Keenan énekes mégis erről beszélt a The Pulse of Radionak: „Kétlem, hogy ha összeállunk, csinálunk majd egy komplett…..
Szolgálati közlemény - Felhívás -Játék Mindannyiunk által szeretett Szakítósblogunk hosszú hónapok óta készül arra, hogy meghódítsa a Világ Összes Megört Szívét: In English.  Csak itt, csak most, csak nektek eláruljuk, hogy már megvan a wordpresses blogunk is, aminek…..