Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tancolotalpak

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1. A só a világháború idején igazi értéknek számított, aki tehette eltett belőle, hogy szükség esetén azzal fizessen. 2.  Jól lehet vele konzerválni és nem csak az ételeket. Gondolj csak az egyiptomi múmiákra.   3. Két fajtája létezik a kősó és a holttengeri só. Az előbbi a víz elpárolgása…..
tancolotalpak 2017.04.27 17:07:37
És most mindenki: ELÁ ELÁ É É É Vigyázat! Rihannát nyomokban tartalmazhat! Forrás: 9GAG..
A kortárs táncművészetről mindig azt hittem, hogy valami olyasmi végeredménye, mikor egy rakat ember annyi cuccot töm magába, amennyit egy rocksztár jobb napjain SE, aztán valami teljesen indokolatlan mozdulatsorral igyekszik kimozogni magából a szert, hogy ne haljon bele. És TÁDÁ, kész is a kortárs…..
tancolotalpak 2017.04.06 17:08:58
@jozsamelinda: és a kecskés streameket miért diszkriminálod?? :D
Kérdőív a mesterséges intelligenciáról Hali! :) Kérlek töltsétek ki, kell a kis tanulmányainkhoz. Ezer hála és unikornis. :) :D..
Mikor eldöntöttük, hogy feláldozzuk magunkat a tánc oltárán, az első gondolatom az volt, hogy „baszki, ha már lúd, legyen kövér”, így egyből szóltam a szerkesztőtársamnak, hogy itt bizony kőkemény lecsóba csapás lesz, úgyhogy készítse a kis testét, mert szüksége lesz rá. Majd közöltem, hogy pénteken…..
Sok szeretettel üdvözlünk a blogunkon. :) Célunk az, hogy itt mindenki megtalálja, amit keres: a menyasszonyok a legideálisabb tánciskolát, ahol felkészülhetnek a NAGY napra; a mozgékony fiatalok azt a tánccsapatot, ahol új barátokat szerezhetnek; és végül azok, akik kikapcsolódni szeretnének,…..