Regisztráció Blogot indítok
Adatok
This is my truth

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Copyright by ian brown. Ceges training a Balatonon. Ejszaka. Mar regen aludnom kellene. Inkabb Ian Brown-t hallgatok. A wifi mukodik, szerencsere.Ez nem egy fokuszalt post.Kozben azon gondolkozom, hogy otthagyom a ceget. Mikor allsz fel egy multitol? Mikor valtasz? Mikor mondod, hogy mashogyan…..
Amikor felvonulasok es tuntetesek zajlanak.Nehany oraja meg gondolkoztam rajta, de valahogy megsincs kedvem kimenni az utcara. Ugyanis eszembe jut az idei marcius 15.Aznap este egeszen uj elmenyben volt reszem. Sikerult aktiv reszeseve valnom es belekeveredtem a hazankban lassan mar meghonosodo…..
Gondolom ugy illik, hogy eloszor bemutatkozzak.A 20-as eveimben jarok. A masodik feleben. Sok mindent lattam es megeltem. Megtobb mindent meg nem.Milyen vagyok? Sokat elerni akaro. Figyelmes es turelmetlen. Alazatos es onzo. Figyelmetlen. Osztonos. Gyors. Szenvedelyes es jeghideg. Baratsagos es…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
This is my truth 2008.04.01 22:41:28
Pedig nekem bejott Gyurcsany stilusa, en birtam es biztam benne 2006-tol. Sajnalom, hogy most bukni latom. El fog tunni a sullyesztoben. Es szerintem most mar lassan el is akar tunni a sullyesztoben.
Kokat nem feltetlenul, en elvarom, hogy egy vezetoben legyen alazat, de valahogy csomoszor csak egy nagykepu es felkapaszkodott faszikent jott at. Persze elert egy csomo mindent korabban, nem vitatom, sot respektalom, de attol, hogy valahol teljesitesz, meg nem automatikusan fogsz mashol eredmenyeket produkalni.
Csak az a baj, hogy a politikaban el kell kurvulnod, hogy magasabbra juss. Es utana mindenki, akinek lefekudtel es aki neked lefekudt, az jon es tartja a markat. Nem tudok mit kezdeni ezzel egyenlore.
Szerintem ez egy csomo ertelmes embert elriaszt, hogy felturje az ingujjat es odamenjen a politikaba.
En nem hiszem, hogy minden politikus azert ment a politikaba, hogy lopjon es csaljon. Csak sajnos a korulmenyek sem feltetlenul adottak. Es a mechanizmusok itthon eddig joforman mindenkit bedaralnak/tak.
Nekem nem mindig szimpatikus itt a blogon, amikor emberek azt irjak, hogy "Pedig csak ezt es ezt kellene csinalni" Szerintem rohadt nehez ilyen kornyezetben rovidtavon is erzekelheto es hosszutavon is pozitiv donteseket hozni.
Nem szeretem, hogy idonkent mindenki sir ezen a blogon is. Kulonosen ezen a blogon.
Lehet menni es csinalni.
Konyorgom MI TERMELJUK ki a sajat politikusainkat! Ezt erdemeljuk.
Lehet legyinteni: "Ilyen a magyar kultura"
Es sajnos tenyleg ilyen, de szerintem mindenkinek az egyeni felelossege, hogy hozzajaruljon ennek az orszagnak a felemelkedesehez. Ha valaki tobbet kapott, az tobbet adjon. Vigyuk vissza az elemeket az gyujtobe, fizessuk be az adot, meg az 1%-ot.
Segitsuk azokat, akiknek kevesebb jutott.
Merjuk kimondani a velemenyunket. Tiszteljuk a massagot.Es akkor menni fog emberek, ne adjuk fel, mutassunk jo peldat :)