Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyLaszlo137

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "Falun volna jó" 2018.10.31 02:23:22
  A népi-urbánus egymásnak feszülés immáron évszázados múltra tekint vissza. E két világ közt számos ideológiai, filozófiai, értékrendbeli eltérést érzékelünk. Itt ütközik össze legnyilvánvalóbb módon a közösségi és az individualista szemlélet; illetve a konzervatív és liberális világlátás. Amiről…..
NagyLaszlo137 2018.11.04 07:05:52
@Kunhallmi Agnes: Neked most minek kell itt is azt az alacsony IQ kimutasd?
Videk nelkul ehen halnal!
Nem lenne mit egyel, csak a nyugatnak a szarat enned, amit amugy is nyaltok a libsikkel es a baloldallal.
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
Közel 350.000 ember szeretne külföldről szavazni úgy, hogy nincs egyáltalán magyarországi lakcímük. Ezen emberek többsége SOHA nem élt Magyarországon, fogalma sincs, hogy milyen itt az élet valójában. Csak és kizárólag a sajtóból értesülnek az itteni helyzetről. A kampány információiból csak az jut…..
 Az olasz és a görög kormányfő egyértelművé tette, hogy mit gondol a magyar bezárkózási politikáról, az unió illetékes biztosa pedig elfogadhatatlannak nevezte a menedékkérők átvételének visszautasítását. Közép-Európában a kevésbé képzett rétegek körében aratnak a populisták. Soros György…..
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
NagyLaszlo137 2017.05.29 20:37:38
Ahogy nezem ebben a cikkben is lejarato kampany is van...meg reklam a kulfoldi munkahelyeket rogton kinalja is a cikk. Szoval a bloggernek itthon minden rossz es kulfoldon kolbaszbola kerittes es mar reklamozza is a kulfoldi munkahelyeket.
Persze sajnalom azokat akiknek nem sikerult kibogozniuk magukat es hitellel egyutt elni. Persze mindenki hibas csak nehez a tukorbe nezni. Regen is volt amikor nagyapaink szidtak a 'voros zsidot az uzsorast, most pedig ugyan az a mese csak a bank es a kormany a hibas. Szoval egyezeruen nem kellene hitelhez nyulni vagy akkor fel kell vallalni tudatosan a kockazatait. Ezt ugy mondom hogy nekem is van 2db hitelem es volt olyan idoszak amikor utaltam magam es a vilagot mert majdnem beletort a bicskam de szerencsere tanultam es kemenyen dolgoztam hogy sikerult kiegyenesitsem a dolgokat. Aztan rajottem h reszben a rendszer is hibas de a legnagyobb feleloseg es hiba az en oldalamon van, sajnos.
Aztan hogy mit tett a fidesz meg mit nem, hat megnehezitette az elarverezest es amit tehetett mentett a svajci frankosokon. Mar amit lehet egy meglkevo szerzodesen meg mit lehet tenni??
gyerekvallaloknak atvallal 1mill forintot, stb.
Szoval en azt gondolom, h egy picit segit a raszorultakon, de a helyzet az h egyszer mi kell sajat magunkat kisegitteni aztan ne a kormanyt meg amstol varni a segitseget. Sikeres emberek nem nyavalyognak ha le esnek hanem tanulnak a kudarcbol felallnak, megrazzak magukat es meg tobb erovel tornek elore.
NagyLaszlo137 2017.03.11 09:44:25
Sziasztok,
Le szeretnem irni velemenyem es tapasztalatom.
En elso sorban a 20eves sraccnak elmagyaraznam h jo ha van a luxuslakas, de nem az a legfontosabb az eletben! Szerintem, a legjobb befektetes egy emberi eletben a sajatkepzes(tanulas) es a gyerekek!
Gyerekei fogjak eltartani amikor olyan oreg lesz h meg lepcson sem fog tudni felmenni sjat erejebol es a tanulasbol nyert tudasbol eleteben helyesebb donteseket tudni hozni.
Elso sorban szulei vagy barki el kellene magyarazni annak a 20evesnek h ne tv.ben megjeleno blink-blink utan fusson mint luxus meg ilyenek, hanem az igazi emberi ertekek fele vegye az iranyt. Azt is kellene tudni h az igazi boldogsag az a csalad es sajat gyerekek egeszseges sikeres elete, de ehez az kell elso sorban h szulessenek egeszseges gyerekei akiket majd ugyesen nevel es tanittat. Addig meg kell talalnia a parjat akivel ezt teljesitti. Parjat se sokaig keresgelje mert az ido nem luxus es telik. A JOkapcsolat ugyis a masik fel elfogadasarol megerteserol szol-sokszor 'az idegesitto' rossz oldalaival egyutt kell megerteni es elfogadni parunkat mert tokeletes parkapcsolat nem letezik csak a 'TVfilmekben.
Ezek utan mar 2.ben lehet tervezni, kemeny munkaval, okos dontesekkel(ha meg van a tudas iskolazottsaga) es ritkan szerencsevel is(mert ez is kell!) meg lesz a kenyelmes elet aminek egyutt orvend parjaval es ragyogo gyerekeivel. Evek soran lesz ugy is amikor bukta is lesz mert nem lehet mindent jol csinalni de egyutt dontottek es egymas tamogatasaval tul lepnek a buktakon es azokbol tanulva majd fel fele ivelnek.
Aztan mindenki maga dontse el mi is az igazi a luxus?! 1. amikor egyedul kapirgat, BMW.vel 'szexi lanyokat dontoget es fel viszi a luxuslakasra, de egy-egy ejszaka utan ugy is egyedul ebred es magaban ugy is yudja h az a szexi lanyu csak a BMW.ert ment vele igy a sracc egyedul erzi magat vagy CSALADOT alapitt es minden reggel a Kedvese mellett ebred gyerekeivel tolti a szabad idejet.
Penzugyi tanacskent en is ugy latom h csak szorgos munkaval kiallni a vezetyoseg ele es megkerve a kemey munka jussat ugy lehet egy kicsit jobban elni. Ha sikerult is felre tenni akkor rogton foldet, garazst esetleg lakast venni akarmilyen kicsit is mert addig is all a penz es azt mar nem kolti el. Esetleg ki is adja berbe azokat hogy kis nyeresseget termeljen. Kozben tovabb dolgozva es jobb fizetes mellett egy ujabb garazsra vagy tenyernyi fodre keres annyi penzt h ujra vasaroljon(garazs, telek, lakas). Aztan ezeket osszerakva-cserelve mar nagyobba is lehet gondolkodni de mindent lepesrol lepesre esetleg nagyobb kockazattal nagyobb haszon s lehet de en ezt nem ajalanam mert el is veszhet es az en szempontombol nem az 'anyagi a legfontosabb. Szukseges, de nem a legfontosabb.
Utoszo: a luxust es ugy latom h egy kicsit fejben pszihikai tenyezo is olyanok mufaja akik ki akarnak nyilvanulni-mutogatni-vmit bizonyittani. De kinek?? Bizonyittani a Vilagnak v sajatmaganak? A vilagot szerintem nem epp erdekli h kinek mije van es sajatmaga ugy is tudja. Ez olyan mint a gyerek eszu ember aki meg 40evesen sem nott fel egesszen es mutogatni akar h neki szebb autoja van nagyobb labdaja van mint a jatszoteren levo tobbi gyerek, de ezek a gyerekek altalaban egyedul labdaztak mert senki nek akart veluk baratkozni. Esetleg erdekbol baratkoztunk h jatszunk a labdajaval aztan hagytuk magara :))
elnezest a helyesirasi hibakert! :) es ha tevedesben vagyok...