Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobab

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terveim teljes mértékben kútba estek, már ami az utolsó, még egyedül eltölthető keddi és csütörtöki napokra vonatkoztak. Ugyanis gyermekeink más-más módon, de egyszerre megbetegedtek, ezért egész héten itthon lesznek, legalábbis most úgy látjuk. Szóval, ennyit a nyugis…..
Egész türhető az állapotunk, legalábbis Anna nem lett még betegebb, két este gyengélkedett, de összességében olcsón megúszta. Az én erekam kezd alakulni. Kedden voltam újra nyelsuliban, és elmentem Mme Beauchamp-hoz, beszélgetni. Nagyon jó volt, de mint minden kezdet, ez is elég…..
Párizstól északra A stoppos 2013.02.21 07:00:00
A stoppos nő volt. Kedd este, egyedül ültem az autóba, amikor arra lettem figyelmes a bevásárlás után, a parkolóból kikanyarodva, hogy ott áll az út mentén. Kalapban, csinos, elegáns kabátban, kezében egy rattan táska, aminek a tetején póréhagyma kandikál ki. Nem volt épp ott…..
A francia TBWA ügynökség ezúttal gumióvszerre húzta rá a ha-valamivel-letakarják-a-tested-ott-fehér-maradsz régi-régi ötletét. Talán mentségükre szolgálhat, hogy óvszer népszerűsítésére még nem láthattunk ilyen példát. A printeken (természetesen) ledér hölgyeket…..
lobab 2009.04.05 21:30:17
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..