Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NettaKacsa

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Neeem fogsz még egy olyan történetet hallani, hogy egyik ismerősöm "pont nem adta fel és a számai nyertek volna" és hasonlókat... A napokban hallottam a nagybátyámtól hogy egyszer éppenhogy csak lecsúszott az ötöslottó teli találatról.... Pár éve amikor a lottóhúzás…..
Az indexen találtam ezt a videó-összeállítást, de nem akarom pusztán csak megismételni, amit ott írt a Pókerakadémia, még akkor sem, ha csak pár mondat volt. Viszont nagyon tetszett és aki esetleg nem látta, annak itt alant - illetve beljebb - betettem a videót. Hozzáfűznék…..
Az Everest Pokerről lesz szó néhány mondat erejéig. Bécsben vagyok épp az Everest Poker Live The Dream promóciójának fináléján. Már második alkalommal rendezték meg a Live The Dream versenysorozatot, válogatót, vagy minek is nevezzem ezt? Az ötlet az volt - még 2008-ban -, hogy…..
Még gyorsan, karácsony előtt kiteszem ezt a bejegyzést, mert kifejezetten jó karácsonyi ajándék ez a könyv, ami nem is egy, hanem mindjárt három! Phil Gordon három kicsi könyvéről van szó, a kis kék, fekete és zöld könyvről. Ezek, nevükből adódóan kicsik és kékek, meg…..
Mint tudjátok, múlt péntek óta nem lehet belépés nélkül kommentezni a Blog.hu blogjain. Mivel ez egy sokakat érintő változás, a héten megpróbáljuk továbbkövetni a hatását.A kommentezési kedv visszaesése egyelőre nem jelentős, szombaton tíz, vasárnap viszont már csak két…..
Ernyőblog Saját ernyő 2008.12.01 08:36:00
Teljesült az álmom, lett saját ernyőm egy kék-fehér színű, Nova Artax L személyében. Mivel az Artaxnak szerintem semmi értelme, azt hiszem Antraxnak fogom hívni, azt legalább tudom, hogy mi. Remélem, hogy alkalom is adódik amikor ki is próbálhatom, hogy mit bír..   ..
Ernyőblog Talán 2008.11.26 19:50:25
Úgy néz ki sikerül! A hétvégén lesz saját ernyőm. Egyelőre a legszükségesebbeket veszem meg, egy ernyőt és egy beülőt, a többi 'apróság' majd ezután, szépen lassan fog következni. Így is eléggé nagy érvágás egyszerre kifizetni mindezt, még úgy is, hogy egy roppant…..
Ernyőblog A vizsga 2008.11.13 13:51:10
Lassan de biztosan fogynak az oktatóm paksamétájából a nekem átadott információs csomagok, így egyre közelebbé válik az 'A' elméleti vizsga fenyegető képe. Szerencsére már jó rég abbahagytam a vizsgákra készülést, és a vizsgadrukkot sem éreztem már jó régen, de ez most…..
Ernyőblog Első repülésem 2008.11.07 08:43:24
Végre megkaptam az első levegőbe emelkedésem képeit. Az eset Fedémesen történt.            …..
Ernyőblog Álom 2008.11.20 07:59:03
Bár már volt pár repült percem, ma álmodtam mégis először a siklóernyőzésről, ráadásul pont olyan részéről, amit eddig még nem csináltam. Hátimotorral akartam elindulni. Volt egy sikertelen startom, ami után a légcsavar, centiméterekkel kerülve el a hátsómat, a földben…..
Ernyőblog Fedémes 2008.10.27 10:42:00
Fedémes - apró kis falu valahol a Mátra szívében - de ha nem is a szívében, talán a lába szárán, vagy épp a hasa közepén, ez végül is mindegy, mindenesetre jól el van dugva. Ilyen helyre gondolom véletlenül akad rá az ember, repülőgépe itt száll le kényszer, vagy álarcos…..
Ernyőblog Első kisdomb 2008.10.27 11:04:00
A hosszú hétvégén megvolt az első repülésem. Az elméleti rész egyszerűnek tűnt - bizonyos zsinórok megfelelő húzgálásából áll - persze épp ilyen egyszerű zongorázni is, hisz csak a megfelelő billentyűket kell egymás után lenyomni, hogy a végén Beethoven vagy épp Bach…..
Ernyőblog Késik 2008.10.21 09:31:09
Ezen a héten elméleti képzésben sem részesültem. A hétvégén ugyan meg lett említve egy földi gyakorlás ígérete, de ez elmaradt a kedvezőtlen széljárás miatt. Déli szél fújt, ami azt jelentette volna, hogy a csörlésnek kereszben kellett volna mennie a repülőtéren, és azt…..
NettaKacsa 2008.10.21 13:26:36
Ernyőblog Érdekesség 2008.10.16 11:54:21
Érdekesség a felhők világából. Az eddigi legnagyobb emelést egy Cumulonimbus felhőben mérték, és egészen pontosan 86 m/s volt. Azért ez nagyon durva! Egy ejtőernyő nélkül zuható emberi test 50 m/s sebességgel közelít a föld felé. Jelen esetben ez azt jelentené, hogy az…..
Ernyőblog Hétvégén 2008.10.14 14:13:09
Kis visszapillantás az elmúlt hétvégére:  Ezen a hétvégén a sok elmélet után, végre a kezembe foghattam egy rendes ernyőt. Szombat délután kezdtem el, enyhe szélben - vagy inkább szélcsendben. Mint utóbb kiderült ez némileg hátrány. Rendes protektoros beülőt kaptam, így…..
Ernyőblog A kezdet 2008.10.14 08:05:23
Idén szeptemberben keztem el a siklóernyős tanfolyamot. Az előéletem 1997-ben kezdődött, pár bekötött ejtőernyős ugrással. Igaz nem volt lehetőségem megtapasztalni azt, hogy milyen az igazi szabadesés, de rájöttem arra, hogy a repülés viszont nagyon vonz. Az ugrándozást…..