Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jarzombek

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a német sörök tesztje. A mai áldozat egy keletnémet műremek, mely a "Sternburg Export" névre hallgat. A sört a Radeberger csoport gyártja, ezen a néven 1992 óta fut, de a sörgyár múltja 1278-ra nyúlik vissza. Ezek alapján sörkülönlegességet várnánk, ezzel…..
jarzombek 2011.03.24 08:41:42
Az évet Péter Bence zongorajátékával indítottuk a B-oldalon "Hungary Has Talent" felkiáltással, aki John Williams több művét foglalta össze zongorára, és nem soknak tűnő 18 évével elég szépen leiskolázta a zeneműveket. A kommentekben sikerült megállapítani, hogy…..
Június 7-én 427.213 szavazatott kapott a Jobbik. Alapvetően nem akartam politikai vonalat vinni a blogba, de úgy érzem, valami jó történt. Végre van a magyar politikának egy szereplője, aki észrevette, hogy az ennivaló nem a bolt polcain terem. Hogy néhány ember tart a markában…..
Nem kap kellő elismerést ez a nagyszerű hölgy. Pedig tulajdonképpen hálásak lehetünk Ibolya asszonynak. Az MDF elnöke két nap alatt két súlyos problémát is megoldott tempós politikai ámokfutásával. A magyar polgárok Ibolyának köszönhetően megszabadultak az egyre…..
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..
Életvidám. Szép új világ 2008.04.01 21:46:58
Voltak utópista szocialisták. Olyan világról álmodtak, amit nem lehet létrehozni.Vannak utópista liberálisok. Olyan világról álmodnak, amit nem lehet létrehozni.Mindez onnan jutott eszembe, hogy kint voltam a Békejel-formáláson a Hősök terén, és hallgattam a beszédet. Jó…..