Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanczinger Mátyás

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trollokból sokféle van, az egyik leghíresebb fajta például a Tolkien-féle, de jelenkorunkban leginkább az internet kommentfalaira szabadult arctalan és gyűlölködő néphadsereg tagjai büszkélkedhetnek ezzel a megtisztelő elnevezéssel. De hogy, hogy nem, vannak ezek az égnek meredő hajú kis…..
Dot & Line Kellemesen ellebeg 2016.09.15 12:39:01
A közönséget elárasztó 3D-hullámban most már igazi üde színfoltnak számít egy-két klasszikusnak ható 2D-s darab feltűnése, ilyen a francia-belga Fantomfiú is, mely a tavalyi Anilogue fődíját is elnyerte. Jean-Loup Felicioli és Alain Gagnol filmjének története két szálon fut, melyek…..
Még mindig nem olvadt el eléggé a jég, Sid, a lajhár és barátai ötödjére ökörködnek végig egy újabb mozinyi filmidőt. A kérdés joggal merül fel: valóban muszáj? Hiszen bármennyire szeretjük ezeket a figurákat, a sokadik lajhárbőr lehúzása miatt már az újabb plakátok megjelenése is komoly…..
Némó, a kis "félkarú" bohóchal története volt a Pixar ötödik egész estés filmje. Érdekes módon több franchise is megelőzte folytatás-ügyileg (Verdák, Szörny Rt., Toy Story), erre a második részre tizenhárom évet kellett várni. A Pixar-csapat az én szememben azon ritka filmkészítők sorát erősíti,…..