Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh Olga István

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
A miniszterelnök elment az egyik, közpénzből kitartott propagandalapjához, ahol olyanokat mondott, hogy nem kell irigykedni, ha egy másik magyar sikeres, meg hogy korrupcióval vádolni könnyű, valamint, hogy 2017 a lázadás éve lesz. De még érdekesebb, mit mondott, amikor megkérdezték tőle,…..
Németh Olga István 2016.12.15 21:10:34
@bogáncs11: ki mondta,hogy megváltozott? s mi a fenétől változott volna meg....
a régi magyar mondás jut eszembe : cigánynak hatalmat ne adj !
úgy hogy nyugi,nem változott meg ,mindig is tolvaj volt és az is lesz amíg él... méhszájaslőrinccel együtt ,meg a többi strómannal...na ki is változott meg?
A maffia olyan képződmény, mely nem csupán illegális tevékenységekből termeli ki a maga jelentős hasznát, de beépül a legális gazdaságba is. Nem csak filmek, de tények is tanúskodnak arról, hogy a szervezett bűnözés beszivároghat a helyi vagy az országos vezetésbe…..
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
Németh Olga István 2016.06.16 10:30:11
@Wrex: ha ezt így le merted írni,akkor a te kurva anyád is....továbbiakban no comment...ne válaszolj,mert odáig nem süllyedek, hogy vitázzak veled ezügyben.....álláspontom pedig ismeretes mondataim tükrében !!!!!!
u.i. : téged is dugjanak meg öten,aztán függesszék fel őket........meg ezt a bírót is legalább négyen,hogy érezze a törődést......
Németh Olga István 2016.06.16 10:33:07
@consul: ennyi hülyeséget hogy a picsába hordhatsz össze ? egy 14 évesnek már kell lennie annyi erkölcsi kontrollnak, hogy ha feláll is a fasza akkor nem tesszük azt olyan lányba aki ezt ellenzi,vagy felhúzza a szemöldökét,mintegy jelezve nemleges szándékát !!!! hülye....még megmagyarázza...tán a rokonod,hogy véded?!