Regisztráció Blogot indítok
Adatok
art is what

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy nem rég voltam Velencében, pontosabban két éve, de mégis mostanában akármikor meglátok egy divatanyagot, amit ott fotóztak teljes ámulatba esek. Újra el kell mennem, bejárni a kis sikátorokat, átrohanni hajnalban a kis hidakon, ámulva nézni a kirakatokat és a stílusos…..
art is what 2011.09.13 21:27:16
Kiválasztottam 5 olyan őszi címlapot, ami nekem nagyon tetszik, de a mégsem tudom eldönteni melyik a legjobb, így szavazásra bocsátom nektek, hogy döntsetek ti:1. A Grey ötödik lapszáma Anais Pouliottal és Codie Younggal:2. V Magazine 73. lapszáma Kate Winslettel. A képet Mario…..
art is what 2011.09.08 23:49:31
p { margin-bottom: 0.08in; }Na jó csak nagyon nagyon majdnem, de kezdjük a történetet az elejétől: Múlt héten a szlovén tengerparton nyaraltam és hazafele megálltunk körbenézni Ljubljanában is. A belváros közepén találkoztam szembe a Galeria Emporium luxusáruházzal, ahova…..
Amikor az egyik barátnőm előkapta az összehajtható napszemüvegét (Tally Weijl) a Mostban, percekig nézegettem, és nem hittem el, hogy ilyen létezik. De a lenti Burberry Brights kampányképeket látva ki merem jelenteni, hogy nem csak létezik, hanem hipertrendi is ez az almányi tokba…..