Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaden

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Vicc 2010.12.30 06:00:00
Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis "megbeszélésre". Megígértem a férjemnek, hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült, koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra értem haza, mondanom sem kell,…..
Sziasztok!Ez az első "Na, mi van, mi?" poszt.Mivel ezen a héten tuti, hogy nem lesz vidó (maximum csak a jövő héten), ezért ebben a posztban arra kérlek titeket, hogy írjátok le, mi újság veletek!Engem érdekel, bizony ám, és cseppet se féljetek, nem fogok senkinek sem a…..
ROFL-net Képregény 2010.03.16 05:00:00
Első saját készítésű képregényem , remélem tetszik :D (Paint.NET skill :D) :   ..
Nem konkrétan ezt a játékot fogom bemutatni legelőször, viszont a benne található vicces jelenetet nem hagyhattam ki :) A játék nevét nem árulom el, viszont aki felismeri, az egyből megtudja, hogy melyik sorozat fog következni...
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Fufúúú emberek! Jó kérdés, hogy hogyan csináltam, de a kérdezz-felelek hanganyaga 2 óra 7 percesre jött ki xD! Ebből kiindulva kb 13 rész várható, persze szépen naponként adagolva :P ..
Jaden 2009.09.22 19:59:36
ROFL-net Vicc 2009.06.29 05:54:00
Elég gonosz...Télapó megjelenik az afrikai menekülttáborban. Zsákja tele van mindenféle csokoládéval, almával, a gyerekek ujjongva köszöntik.- Télapó bácsi! De jó, hogy jött! Már hetek óta nem ettünk rendesen!- Jaa... Hát aki nem eszik rendesen, az nem is kap…..
Küldte: LapajÍrjátok meg a szinkronról a véleményeteket, szerintem egész jól hasonlított az eredetire..
Küldte: Woody..
Kellemes húsvéti ünnepeket,valamint hosszú és eredményes életet kívánok ezzel a videóval   ..
Sziasztok! Elnézéseteket kérem a késésért,valamint azért,hogy a hangom kissé furán hallatszik a videó alatt egyes részeknél.Ne haragudjatok emiatt,kicsit beteg vagyok és olykor orrhangon,illetve rekedten beszélek.De remélem,hogy a videót így is élvezni fogjátok,hamarosan jövök a…..
Jaden 2009.03.31 20:09:40
@L1GH7: Torrent.
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
ROFL-net Teknős-szex 2009.03.11 06:31:00
Hadd mutassam be a legfrissebb "ezt muszáj látnod" videót. Haláli ..
Jaden 2009.03.14 19:23:08
Végre egy videótok ami megérte a fáradságot :) Én jó elszórakoztam az idiótaságotokon.Csak így tovább ;)..
(Majd kérnék egy fedőnevet ;)Pókember 8:10 körül :)A videóval nincs különösebb gond, csak a harcnál kicsit lejjebb vehetnéd a felvételhangot. A KOTOR sw fan létemre nem az én viágom már a vaskard miatt is ;/PRIVÁT VIDEÓ..
Egy nagyon élvezetes akció RPG játék kerül ma terítékre!A második rész nemsokára jön! A Starship Troopers és a Gears of War bemutató pedig átcsúszik novemberre!     ..