Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jessica CD

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miss Eszti Segítőink 2016.02.25 21:53:33
Kedves látogató, ha gondod, nehézséged van önmagaddal, családoddal, vagy párkapcsolatoddal, tudd, hogy nem vagy egyedül. Kérdéseidet három neves szexuálpszichológusnak teheted fel, akik megkeresésemre vállalták, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítik közösségünket.   A lap alján komment…..
Jessica CD 2016.07.11 22:37:23
@Terézágyú:
Nem, ott még nem tartunk, hogy kitagadjon, elzavarni meg annyira nem akar, hogy hiába van már saját lakásom, inkább itthon akar tartani.
Igen, azzal lehet, hogy elhallgattatnám, de az lenne az igazi, ha tényleg utána nézne ennek a témának, megértene, és így fogadna el.
Jessica CD 2016.07.11 22:33:56
@Miss Eszti:
Kedves Szilvia!
Köszönöm a tanácsot. Gyakorlatilag mostanra ez egy olyan téma lett köztünk, ami néha előjön, néha nem. Van, hogy ő jegyez meg dolgokat, van hogy én szólok hozzá olyan témákhoz, amikről nem szabadna tudnom semmit. De pl, amikor a lakásomból hazajövök (még nem lakom ott, de a női ruháim mind ott vannak, meg egy-két cuccom) mindig azzal kezdi, hogy mit csináltam, felöltöztem-e? Ilyenkor van hogy sejtelmesen mosolygok és azt mondom, nem csináltam semmi rosszat, amivel nem is hazudok. A gond az, hogy nekem sem túl jó a természetem, főleg ha vele beszélek. Mindig azt mondom ő az egyetlen, aki 5 perc alatt teljesen fel tud idegesíteni. A pszichológust azért írtam, mert régebben anyukám mondta, hogy el fog vinni, mert ez nem természetes dolog amit csinálok. Gondoltam most a szaván fogom :)
Üdvözlettel:
Jessica