Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jason Gabe

71 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejben punkok vagyunk. Nem kell ahhoz úgy szólni mint a Sex Pistolsnak, hogy punk legyél...
Gabe ügynök naplója Dalcsi 2009.03.28 23:43:27
Mai versecskent Pad komammal irtuk a jol emlekszem kedden talan. a hatter temaja pedig egy szakitos sztori, igazi szlenges verzioba, amit annyit tesz hogy a szovegzodesek a -csi kicsinyito kepzore vegzodnek. [(van olyan?:D nem is tudom egyebkent) Reni javits ki ha nem jot mondok:D] Nah ez jo…..
Tegnap azaz marcius 27.en romeo verzik koncerten voltam. Nyilvan mar az egyuttes nevebol erzodik hogy ez bizony valamifele magyar vonatkozasu egyuttes lesz. Egesz pontosan a felvidekiek de egy ev alatt mar harmadjara jartam Angliaban, amibol en egyett csiptem el eddig, de mar lattam oket tavaly a…..
Nyolc év után ismét fellép a Metallicával Jason Newsted basszusgitáros, aki 1986-ban, a buszbalesetben elhunyt Cliff Burtont váltotta a poszton, és egészen 2001-ig bírta a sanyarú, kirekesztett sorsot Hetfieldék mellett. A legendás zenekari összeomlásban már nem is vett részt, sőt,…..
Nyugodtan jelenthetem hogy tegnap lattam a honap legszarabb filmjet ami nem mas mint a Knowing, Nicholas Cage uj filmje... Csak annyit mondanek, hogy elvesztegettem 2orat az eletembol erre a...valamire.Nos aki nem tudna annak elmeselem mirol es illetve hogy miert szar. A film arrol szol hogy 1959ben…..
A rockújságíró fura egy állatfaj, néha rájön a listázhatnék, és olyankor idiótábbnál idiótább toplistákat állít össze mindenféle szempontok alapján. Kicsit olyan ez, mint mostanában a facebookon annyira népszerű ki vagy? tesztek. A Rolling Stone nemrég összeszedte…..
nah mivel szerelem elso latasra volt az elozo tema...stilusosan egy olyan szovegem kovetkezik ami egy lanyrol szol...illetve a fenekerol, aki/ami utan minden srac megfordult a suliba...ime hata fehér nadrágos lányelment a lángososnálmegvette a tejfölösétami földobta a kedvétÓóó, a…..
Volt mar olyanotok valaha, hogy elso latasra/olvasasra beleszerettetek valakibe? Ha igen akkor az sucks:D velem is elofordul egyfolytaban, lenyegeben minden lannyal akivel kapcsolatba kerultem:D haha nah jo ez nem igaz, de nekem valahogy gyorsan el tudjak csavarni a fejemet...meg ha megcsak a…..
Nah emellett mar tenyleg nem mehetek el szo nelkul. Nem kell megilyedni, semmi rosszat most nem fogok irni, mert most kivetelesen jo hangulatom van, meg amugy is Norha Jones sejtelmes es barsonyos hangja szol at a hangszorokon.Most mugy is csak Jamie gyerkocommel vagyok itthon, mig az osok Jessie…..
Gabe ügynök naplója uristn 2009.03.23 13:55:38
nem nem meg nem fejeztem be az istenrol es a hitrol szolo iromanyomat, csak azt szeretnem kozolni hogy naprol napra no az oldal latogatottsaga! hihetlen ugye? pedig mindent megteszek annak erdekebe hogy ne:D.egyebkent is most belkevergoztem egy jo kis betegsegbe. csak hogy erzzetek fajdalmam...a…..
es igen es ujra igen...megint itt a nagy vilag megvalto/megcsodalkozo beirasom. Most a randikat fogom gorcso ala venni, pedig igaz hogy dani komam azt mondta inkabb irjak a szexualisperverziokrol. Tudom az mindenkit jobban tud izgatni, de nem, pedig ha hiszitek hanem majd egy felnapot olvasassal…..
Gabe ügynök naplója 2009.03.21 20:15:49
nohat igen. valtozik a vilag mint tudjuk. naprol napra tobb munka hely szunik meg, es meg mindig eheznek egyes orszagokban. Kedves Gyurcsany Feri baratunk is lemondott a posztjarol... Most sirjuk vagy nevessunk ez itt a kerdes? Mivel en nem polotizalok igy aztan mindenkinek meghagyom a maga…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.18 09:10:00
Egy American Idol stábtag állítólag azt nyilatkozta a sajtónak, hogy már régen megvan a négy döntős személye, ami addig megy az csak parasztvakítás, az sms-szavazatokkal egyetemben (sokk, horror). Itt a cikk, ha a neveket is szeretné tudni valaki.  Tyra Banks megígérte…..
Közeleg az évad vége, a sorozatok írói pedig úgy tűnik, idén úgy gondolják, azzal lehet legjobban fenntartani a közönség érdeklődését, ha kinyírnak pár szereplőt - arról nem is beszélve, hogy a költségcsökkentésre ennél jobb módszert még nem találtak ki Hollywoodban. Az…..
Az Orange.co.uk megkérdezte olvasóit, hogy ki minden idők legvitatottabb rocksztárja. A 2000 zenerajongó szavazatai alapján Sid Vicoust kiáltották ki a rock fenegyerekének. A Sex Pistols volt basszusgitárosa, aki annak idején heroin túladagolásban vesztette életét, elvitte a…..
Gabe ügynök naplója Itt az ido! 2009.03.17 15:28:23
A mai dolcska/versecsket/mondokat mar jo regen irtam, legalabb 7evvel ezelott ha nem tobb! Egyszeru, mert egyszeru gyerek fejjel lett irva!  Itt az idő   Itt az idő Hogy eldöntsük Az idő Hogy mi fontos Itt az idő Hogy felnőjünk Egy másik világba Itt az ideje Mindennek Itt az…..
Nah megprobaltam, de blog kinezetenek szerkeztesehez meg mindig nem igazan ertek igy aztan itt reklamolok egy keveset.Nagyon sok jo blogot lehet talani es most ide kirakom a kedvenceimet, ahova erdemes minden nap ellatogatni mert minden nap frissul az oldal!comment.blog.hu ez egy fokent sorozatokkal…..
Nos a  mai reszbe, az eheti Isten allatkerje cimu posztomat folytatom a nagysikerre valo tekintettel. A mai resz forrasa Arpad (innentol Pad) a segitsegem, akivel ma a chat, az iwiw, myvip es az egyeb tarskereso oldalak "erdekes" embereibol, illetve hozza szolasaibol fogunk…..
Gabe ügynök naplója Nehez lenne 2009.03.16 00:12:51
Ma ismet publikalom egy ulyabb versem/dalszovegemet.Meg mindig engem kerdezni hogy hasznalhatod e vagy sem. A hattertortenete annyi, hogy nagyon elvont zeneket hallgattam nem regibe, sz ugy gondoltam, en is elvont leszek kicsit.fessek egy kepet...vajon mirol szoljon?nezd a gyertyatmily szepen…..
2238 London. Es megitn itt vagyok kedves olvasok!ma igazabol nem is tudom mirol kezdjek irni... Hallgatom itt a jo kis depeche mode zenejet es azon morfondirozom hogy mirol is szoljon ez mai bejegyzes... Amugy is mi a fenert kell cimet irni? Mi van ha en epp cim nelkul szeretnek irni...ez is egy…..
Most komolyan...Mindenki kapott mar imelt Huang Xen Yingtol, hogy 2(!!!) honapja mar meghalt, es most kuldte el a 200millios vagyonat, csak kuldjem a faxom szamat, bankszamla szamomat, meg a cipomeretem. Van meg olyan aki ennek bedol? De most komolyan...200millio...raadasul dollarba...annyibol mar…..
Hajnali 2 ora, London. Nem tudok aludni, bar ez egyertelmuen nem az en hibam. A hiba ott kovetkezett be, hogy valamikor 8ora fele elkezdtem Anitaval beszelgetni aki jo baratom es volt osztalytarsam. A masik oka pedig, a lastfmes baratom Ananak a hibaja. Anaval nem reg ota kezdtunk el beszelgetni,…..
Nem regiben (tegnap) irtam egy dalszoveg kezdemenyt, ami meg nincs kesz, de minden esetre ide is beirom hatha valaki kommentelne valamit hozza... A tortenet hattererol nem nyilatkozom... Ja igen ha valaki netalantan zenel es hasznalni akarja, az kerdezzen meg elobb a belegyezesemet kerve, ugyan is…..
Gabe ügynök naplója Az uj evrol 2009.03.14 18:32:00
Nos ebben az evben sok minden megvaltozott ugy hiszem. Mind az elet korulottem, mind pedig a vilag. Megvalasztottak a vilag elso (es szerintem nem utolso) fekete amerikai elnoket, gazdasagi vilagvalsag van (errol meg Tom Clancy is irt valamelyik konyvebe kb 10evvel ezelott). Munkahelyek zarnak be es…..
Hello HELL.A.irja Hank Moody  a Californication (Kaliforgia) cimu sorozatba. Ugyan is a HelLA egy ujsag ahol Hank az o blogjat irja az o stilusaba. Erdemes nezni a sorozatot, mert erdekes es vicces...Nah es persze Hank Moody miatt akit az X-aktakbol David Duchovny formal meg. Dugas, karomkodas,…..