Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarcali Emese

158 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Elbuktál orbán, imádkozz Gáspárhoz, hogy segítsen rajtad! Mégsem olyan hülye ez a magyar nép, mint ahogy azt gondoltad orbán ...a goebbelsi  kommunikáció, a hülyítés, a hazudozás, a  lakosság folyamatos ébren tartása a soros eltereléssel a bődületes nagy  lopásotokról  nem sikerül…..
Tarcali Emese 2017.11.26 14:56:13
@Almási László: Legyen így, mert a félelem nem enged más utat...
Tarcali Emese 2017.11.26 15:24:19
@Marcsi H.: Ez az, én is így gondolom, hogy túl tolta a biciklit, túl messzire ment, mint ahogyan egyébként mindenben így is szokott...ez lesz a veszte, ideje már.
  ...ez a tudatmódosítószer már 7 éve folyamatosan kábít minket, folyamatosan a lila köd uralkodik az agyunkon, ezért nem látjuk, hogy a saját lábon álló mindössze egy helyesírásból felmentett csámpás ostoba buta liba...a krőzus persze gazdag, és ebben az értelemben helyén van a megnevezés, (…..
...ha már olvasnám a hírekben, hogy ez a derék orbán viktor, éppen úgy mint Soros György 37 milliárd dollárt adományozott jótékony célra. Mennyi pénz ez az összeg forintban...hogy elképzelni is lehetetlen olyan irdatlan sok...37 milliárdot szorozzunk meg még 260 x , bődületes   Ez a "gonoszsoros"…..
     A fidesz uralma   alatt felcseperedtek most 7 év alatt az első Nemzeti palánták, már iskolások lesznek az idén.  Büszkeség tölti el a mi kedves vezetőnket, hiszen ezek mind az ő gyermekei.  Látom is már a sok kis récsölt,  amint  Bahrein érintésével rózsaszín kis szűk iskolaköpenyekben…..
Tarcali Emese 2017.09.01 12:58:50
@Ludvig Jenő: Szia Jenő! Szomorú, hogy ezt Te is így látod...pedig hozzád közel áll a téma. Ennyi panaszt és tanácstalanságot még nem hallottam első osztályos tanítóktól, most kifejezetten rettegnek, hogy ez a kihívás teljesíthetetlen feladat lesz..hiszen nem képesek az otthoni hiányosságokat kompenzálni.
   Minden merész elképzelést mára a semmibe taszított a Selejt  megszületése, ami 54 évvel ezelőtt csak úgy megtörtént .  A Dunántúli Napló 1963. május 31.-én biológiai szenzációról számolt be,( mert egy napon születhet valami csodás is meg egy ilyen példátlan nagy sz@r is)  míg ugyanezen a napon…..
   Minden merész elképzelést mára a semmibe taszított a Selejt  megszületése, ami 54 évvel ezelőtt csak úgy megtörtént .  A Dunántúli Napló 1963. május 31.-én biológiai szenzációról számolt be,( ..mert egy napon születhet valami csodás is meg egy ilyen példátlan nagy sz@r is...)  míg ugyanezen a…..
- Édesanyám, maga aztán jól kicseszett velem, nincs mit magának megköszönni, mert nem a maga érdeme az, hogy miniszterelnök lettem!  Apámmal is jól bevásárolt, hallja! Agresszív ember  "látszatát" kelti vagy talán nem?! Ön minek nevezné azt az embert, aki rugdossa a gyerekét, meg nadrágszíjjal…..
Tarcali Emese 2017.05.07 13:24:37
@Györgyi Wieder: Én is Hitlerhez szoktam hasonlítani, de ha lehet ilyet írni, még azon is túllépett orbán, ilyen elvetemültet nem sokat láttunk még a történelemben sem. Ne felejtsük el, hogy Hitler nem volt hazaáruló, míg orbán igen...no ez nem mentesíti Hitlert sem, a gaztettei sem lesznek kisebbek...de a hazaárulás egy másik műfaj, orbánnak azt is sikerült meglépni.
Tarcali Emese 2017.05.08 06:52:30
@Almási László: Én azért úgy gondolom, hogy büntethető, sőt ! Nem marad el az, amitől a legjobban fél: akiket megalázott, hónapokig sorolják a bűneit, soha nem szabadul a börtönből.
   ..mondta ezt ma viccesen orbán, az ostoba együgyű hallgatóság  és a 800 forintos bértapsolók pedig hangosan kacagtak rajta, mintha  valami bölcsességet hallottak volna. Március 15. mindig szép ünnep volt , szerettük, vártuk, kivirultunk , szívesen emlékeztünk a Márciusi Ifjakra, tudtunk…..
   Orbánnak nincs több ciklusa, ez az utolsó tavaszi tulipántaposó  felolvasása lesz  ...a kokárda mögött mi vagyunk, nem pedig  azok a hitvány emberformájú távirányítható lények, aminek néz minket...nem!  Március 15.-én Nemzeti Párbeszédet tart az ország, Orbán, Mi ott leszünk, most…..
Tarcali Emese 2017.03.10 17:35:32
@Wiktor Benkő: Ó, mit is írhatnék annak, aki ilyen pongyola módon fogalmaz... talán magáért beszélt a mondandója, nincs is ezzel semmi tennivaló.
Tarcali Emese 2017.03.10 17:36:32
@AriesHungary: Igaz...sajnos.
Tarcali Emese 2017.03.11 07:08:18
@JOGvesztő: A legfontosabb kérdést tette fel. Bízom abban, hogy az élet megoldja, nem lehet már messze az idő.
      Feketébe borult az olimpia logója récsölnél.  Én aztán nagyon megértem az orbán lányát, hiszen a 24 tonnás teherautó most is ott áll a háza előtt és pakolják fel a pénzt, amit tegnap öntöttek le hozzá.  Talán nem kellett volna előre a medve szőrére...vagy valami ilyesmi. Roppant mód…..
   Micsoda remek teljesítmény 266 151 db aláírás! Ugye, hogy sikerül túlteljesíteni is az elvárásokat?!  Hinni kell, bízni kell...elsősorban magunkban, hogy igen, képesek vagyunk rá. Sejtettem, hogy több lesz, mint amennyit elvárnánk...de ez  bevallom, kellemesen meglepett.  Az öröm ne vegye el…..
  Nemzeti Konzultáció... már megint ez a hangzatos kifejezés, amiben benne van a nemzeti szó és nem értem. Ez kizárólag megint valami bődületes nagy lopásra utalhat. ..mint a nemzeti dohányboltok, vagy a nemzeti útdíj, nemzeti futballkonzultáció...és még sorolhatnám a nemzeti főzőversenyen át a…..
Tarcali Emese 2017.02.17 08:37:44
@Ludvig Jenő: Köszönöm Jenő. Csak már látnám, hogy egyszer elszégyelli magát és bármilyen módon, de eltűnik a politikai életből végleg.
Tarcali Emese blogja Lépjünk 2017.02.12 12:21:05
Mi vagyunk az ellenzék,  az akarnokok...roppant  sajátságos módon, pazar választékkal bírunk választani. Tesszük ezt úgy, hogy fröcsög a szánkból az orbán adta gyűlölet, köpködünk mindenkire, aki egy kicsit is adna valamit...el sem tudjuk képzelni, hogy önzetlenül bárki tehetne értünk is.…..
Elsodor az orbáni lavina A goebbelsi kommunikáció orbán kormányában alap.  Használatával emberek millióit vezetik meg, a hamis információk terjesztése befolyásolja az ellenzéket is. Ez a propaganda napi szinten ömlik minden hírforrásból.Rendkívül veszélyes, kártékony, mert nem csak a sekélyes…..
Tarcali Emese 2017.02.12 08:51:19
@Ktinka 35: Nem...ez orbáni, hiszen ez volt a szándékom, hogy kis betűvel írjam...
Tarcali Emese blogja A vírus 2017.02.11 17:54:39
Valaki szabadon engedett egy vírust, ami halmazállapotát tekintve gáz, hatása pedig egyedülálló, ilyet a világ még nem pipált.  Magyarország egész területét   ellepte ez az egyébként nem halálos kimenetelű micsoda., amit nem is érzékelhetünk semmilyen módon sem ... egyelőre.   Kérdezhetjük joggal,…..
Tarcali Emese blogja Így legyen! 2017.02.10 21:45:05
"A magyar ember szeretné tisztelni államát, számítani rá, bízni benne. De régi törvény: ha a hatalom azt akarja, hogy tiszteljék, tiszteletre méltónak is kell lennie. Ám a mai hatalom nemhogy megakadályozná az állam lezüllesztését, de élen jár ebben. Semmibe veszi az évezredes íratlan szabályokat,…..
Évértékelés... Ej, Viktor...ilyen aljas évértékelést még nem hallottam. Nem elég, hogy végig hazudtad az egész beszédet, de még papírból olvastad fel azt is...milyen értéktelen képmutató, hazug ember vagy te!  Mondom ezt én bátran, hiszen  kijelentetted, hogy Te nem sértődsz meg. Egyrészt nincs…..
Tarcali Emese blogja Dől a lé... 2017.02.08 12:13:46
Emlékszel még arra az időre, amikor ott a Felcsúti kis vegyes boltban bocskorszíjat vettél? Mire hazaértél, már el is majszoltad, miközben lábaddal rugdostad mezítláb a homokot. Mintha akkor jobban sütött volna a Nap, vagy szebben énekeltek volna a madarak...nem tudom, de úgy látom, hiányzik az az…..
Tarcali Emese blogja Orbán bűnei 2017.02.06 09:20:34
Kérem, hogy az Orbán bűnei néven alakult új csoporthoz csatlakozzatok és az elmúlt 6 év rettenetes nagy korrupciós, embertelen, antiszociális , hazaáruló orbán-kormány bűneire hívjuk fel együtt a figyelmet, ezen a csoporton belül tegyük mi közösen elérhetővé az összes erre vonatkozó információt.…..
Lazók Renáta, nem ismerlek...de máris a barátod vagyok. 2017. február 05. Napfényes, derűs vasárnap helyett micsoda óriási felhő takarja el a szépséges Napot...én szégyenlem magam... Ebéd utáni  tunyulásomból riadtan  ugrottam fel és hangosan felolvastam a leveled  Renáta a családom többi…..
Az egyik osztrák gimnáziumban angol órán ma ez volt a feladat:  keressenek a diákok a New York Times oldalain cikkeket Donald Trump-ról, majd azt kommentálják is  Hmmm,  meglepődtem azon, hogy a 16 éves fiam milyen tájékozott, sőt az iszlám vallás, valamint az arab világ is ismeretes számára, a…..
Azon túlmenően, hogy orbán biodíszletnek nézi az embereket, egyre nagyobb cinizmussal  bír... tehát folyamatosan az általa gerjesztett  nyomorúságunkon mulat. Mikor értjük meg végre, hogy orbán egyszerűen kinevet, megvet, kihasznál bennünket, míg a betegeket, időseket  roppant gyorsan leírja, úgy…..
Olvasom  a  PISA -felmérések csapnivaló eredménye kapcsán tett roppant elmés nyilatkozatát.  Nagy tapasztalattal rendelkezhet Ön Palkovics úr , mint  Felsőoktatásért Felelős Államtitkár szakirányú végzettséggel...vagy nem.  Igazán nem szeretném fikázni sem a Budapesti Műszaki Egyetem…..
Tarcali Emese 2017.01.31 16:58:46
@Ludvig Jenő: Kérdem én: mit keres egy járműdoktor az oktatásban? Tudom, elég sokat...de bakker semmi elképzelése sincs róla, nem hogy értsen hozzá?! Van ennek egyáltalán gyereke??? Nem úgy tűnik...
Tarcali Emese 2017.02.02 08:36:21
@Dagiiron: Azt hiszem, hogy Ön valamit félreértett...irreleváns, hogy műszaki tanszéken milyen pozíciót töltött be Palkovics úr, azt hiszem nem érti a lényeget: humán területen szerzett tapasztalata nincs, míg a szervezés és kommunikáció is meglehetősen nagy kihívás a számára, nem tud megfelelni. Fogalma sincs az oktatásról...Egyébiránt, hogy én mit vezetek, vagy vezettem...nyilván ez is egy elmés kérdés, hiszen a magyar oktatás szempontjából ez valóban kardinális kérdés ... persze csak a cinizmuson túlmenően . ..fontossági sorrendet betartva...Szép napot Önnek is!
Kedves Rendőr Pajtás!   Örülök, hogy rendesen próbálja végezni a munkáját és Ön nem olyan szolgálatot teljesítő ember, aki bármilyen jogcímen is megkülönböztetne valakit, így kivételt sem tesz...ám azért vehetné a fáradtságot és az Önre szabott tevékenység tökéletes elvégzéséhez a megfelelő…..
Tisztelt Havas Henrik!  Olvastam a minap sorait, miszerint Ön Vágó Istvánról  pocskondiázós stílusban nyilatkozott.  Sajnos nem ismerem személyesen Vágó Istvánt,( amit mélységesen fájlalok) mégis úgy gondolom, hogy az  iránta érzett egyszerű  tisztelet  nem engedi, hogy elmenjek az Ön által…..