Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvedii

77 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évemnek ez a verseny a csúcspontja. Megtisztelő meghívás, a kedvenc "műsorszámom", neves backyardosok, egy küldöldi mesterverseny, és akkor még azt nem is láttam, milyen csodálatos helyen lesz mindez. A szervezés nem adta magát olyan nagyon könnyen, de hát a feladatok azért vannak, hogy…..
tvedifut Cetlik az álmomhoz 2023.05.16 17:04:54
Cetlik az álmomhoz A legeslegeslegfontosabb tartozéka minden backyardomnak, és egyben a legegyszerűbb módja, hogy támogassatok, velem legyetek: A CETLIK. Ezek azok az üzenetek, amiket én előre nem látok, de majd a versenyen minden kör elején egyet kihúzok belőle, és azt a körre magammal viszem,…..
tvedifut Backyard támogatás 2023.04.26 15:26:48
⭐Támogass az álmom megvalósításában!⭐ Igazán nagy terveket vettem a fejembe, hosszú, sokáig tartó futásra készülök – 2023. május 20-án vár rám a Backyard Masters - The Race of the Champions. ➡️ Talán már tudjátok, hogy az utóbbi években a kedvenc versenyszámom a backyard ultra lett, azaz: óránként…..
 Ki ne tudná, hogy nekem ez a kedvenc versenyem. Most megint erre vártam, vágytam egy éve, az előző óta. Készültem, terveztem, rendszereztem a fejemben-lelkemben. Éreztem, hogy már az első két alkalommal és azóta is sokat tanultam: a versenyről, magamról, kettőnkről, egyre jobban tudom, hogy mi ez…..
Szabad egy körre? � Ismét eltelt egy év, és ismét közeledik a legkedvencebb versenyem, így újra táncba hívlak Benneteket! Nem csak azért szeretem ezt a versenyt, mert azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek – futhatok, barátokkal, jó sokat, hanem azért is, mert olyan jó összekapcsolódni…..
tvedifut London Baby 2021.11.11 00:02:46
Nagyon vártam, nagyon készültem, végül nagyon más lett. Bánni nem bánom, mert biztosan megvolt ennek az oka, ahogy a haszna is, csak ha ember tervez, Covid végez, akkor ez van. Lehetett volna ennél sokkal jobban is pórul járni, úgyhogy inkább örülök annak, hogy ez az egész így volt. Na de a…..
tvedifut Mamma Mia 2021.07.15 16:26:06
Nem meséltem még életem első százasáról... Baranyai Mátétól kaptam egy VIP meghívást a július első hétvégéjén rendezett Mamma Montana nevű futóverseny 100km-es távjára. Rettentően meghatódtam, kicsit megijedtem, de hatalmas megtiszteltetésnek és jó kis feladatnak éreztem, így nem nagyon…..
Előszósz Röviden: nagyon-nagyon szuper volt!!! Hosszabban pedig csak ennyire tudom röviden, de hát azért jöttetek, hogy olvassatok, és azt várta már mindenki, hogy megszülessen ez az élménybeszámoló, nem? ;) Bevallom, kicsit eltettem, mert volt egy nagyon fontos, határidős dolgom még előtte,…..
  Idén is lesz One Way Ticket Run, és idén is ott leszek. Sőt, szeretném, hogy Ti is ott legyetek!!! Ismerem magamat: egy hét múlva ilyenkor már tűkön fogok ülni. (: Rettenetesen fogom várni nem csak a futást (na persze azt is), hanem a kis üzenetek megjelenését: minden órához húzok majd egyet…..
tvedifut Tvedi20 2021.04.07 22:56:12
Cseppet sem volt szokványos az év, cseppet sem lesz szokványos ez az összesítő sem. Érlelődött bennem sokáig, szinte minden nap hozzákerült egy kis darabka, de nem volt miért elsietni, szépen lassan kerekedett ki az egész, elvégre attól még 365 napról van szó, hogy ilyen lett 2020. Mert nekem…..
tvedifut Ultra fel! 2021.03.18 15:43:42
Egy ideje futok már néha ultratávokat (azaz maratonnál hosszabbat). Egészen pontosan 2018-ban futottam az első 6 órás versenyt, ami úgy igazán ultra volt: nem megszakításokkal, szakaszosan, hanem egyhuzamban futottam sokat, egészen szenzációsan 70km-t a Suhanj!6-on. Azóta futottam még két…..
tvedifut Maraton a javából! 2020.11.03 23:39:45
Egy maraton nem a startpisztoly eldördülésekor kezdődik. Inkább akkor, amikor eldöntöd, hogy elindulsz rajta, hogy lefutod. Egy maratonnak része az is, ahogy szárnyalsz, ahogy összeomlasz, ahogy újraépülsz a felkészülés alatt. És ezeket szinte mindig én is végigjárom - végigjártam most is, talán…..
Ez volt az a verseny, aminél nem tudtam, mire számíthatok. Mégis ez volt az a verseny, amit olyan izgatottan vártam, mint a kisgyerek a karácsonyt. Pont ezért: nem tudtam, mi lesz, de kíváncsi voltam.  7,2 km. Minden órában. Rajt óránként, és ha befejezted  a 7km-t, akkor pihenhetsz, egyetlen…..
tvedifut És most hogyan? 2020.03.30 00:44:17
Az előzetes tervek alapján egy örömtelien sűrű április-májust mutatott a versenynaptár. Aztán jött a korona... Most a versenynaptár ezen része tátongóan, kongóan üres. Túl üres. Ha erre az aspektusra koncentrálok, akkor fájdalmasan üres. Másik aspektus szerint viszont megkönnyebbülést hoz ez az…..
tvedifut 2020-as versenynaptár 2020.02.19 16:53:14
Ez az év kicsit más, de kicsit ugyanolyan is. Lesz "megszokott", de lesz rendhagyó is. Eddig nem árultam el, hogy hova szeretném kitűzni a befektetett munka siker-zászlaját - aki velem szeretne tartani idén is, az viszont most figyeljen izgatottan, mert fény derül mindenre. 1️⃣És végre eljött…..
tvedifut Évzáró '19 2020.01.02 14:50:52
2019. Kicsit olyan volt, mint a többi, kicsit más volt, mint a többi. Jó volt, szerettem, tanultam is belőle sokat, és maradt is még benne (vagyis azt már, ami maradt, továbbviszem a következőre). Amit megtanultam: tényleg nagyon jól tudom koncentrálni az erőmet oda, ahova…..
tvedii 2020.01.03 18:27:26
@Steve Furace: Nagyon köszönöm! (=
Nem nagyon akartam már az idén az előre betervezetteken kívül versenyezni (ami még egy trailt meg egy mikulásfutást jelent kb.), de kaptam egy kedves meghívást a tegnapi Dobogókői hegyi futóversenyre, Máthé Istvántól - ezúton is hálásan köszönöm!!! Lehet visszautasítani egy ilyen ajánlatot? Na azt…..
Egyáltalán nem titkolt célom volt, hogy a tavalyi szuperül sikerült Suhanj!6 után idén is megvédjem a címemet, sőt, mivel azóta eltelt egy év és ezalatt sokat fejlődtem, szerettem volna a kilométerekre is rápakolni kicsit. Edi tervez, a teste végez: voltak nehézségeim a felkészülési időszakban,…..
tvedifut Idén is Suhangyalként 2019.07.10 14:41:10
Már megint készülök valamire... Sőt, Veletek együtt készülök megint véghez vinni! Benne vagytok? (; Elindult, és nagyon szépen halad az idei Suhangyal gyűjtésem, a Suhancok igazán boldogok lehetnek, hogy így gondoltok rájuk! � Az összegnek kevesebb, mint a fele hiányzik, az időből pedig még több,…..
tvedifut Évzáró'18 2019.01.19 15:17:52
Bekészítettem magamnak egy decicske bort (néha tartok ilyen vérképző tréningeket), és nekiállok összeszedni, mi is történt velem 2018-ban. Azon kívül, hogy rengeteg minden, szuper jó dolgok és mások is, igazából csak szeretném kicsit áttekinteni az évem, értékelni magam, hogy ezzel is motiválódjak…..
Régóta szerettem volna már végigcsinálni a sorozatot, és nem csak a nyuszis éremért, hanem mert szeretem ezeket a versenyeket, és különösen közel áll a szívemhez amiatt, mert az első ilyen alkalmával szerettem bele visszavonhatatlanul és végérvényesen a terepfutásba. Na meg persze kicsit a nyuszis…..
tvedifut Hiszti - nemhiszti 2018.12.06 23:55:50
Sok mostanában a hiszti. Nem, nem is mindig a hiszti, inkább csak az engedés a csábításnak, a túlzott fáradtság, a másnak is teret adás, meg a most-inkább-lehet. Többször nem indulok el mégsem, mint az év többi részében. Mert fázom, mert sötét van, mert nagyon fáradt vagyok, mert a többi program…..
tvedifut Hol vesztem el? 2018.11.10 21:51:24
Sok-sok napok óta nem találom magamat. Túl sok napok óta. Nincs kedvem elindulni futni, ha egyedül kéne mennem, gyakran simán nem is megyek, ha mégis megyek, nem is esik jól, nem is sikerül jól. Valahol el vagyok veszve, valami el van romolva. Pedig szeretek futni, tudom, hogy szeretek futni. És…..
Ez a maraton nem adta könnyen magát, de annál jobb lett! Annyira jó lett, hogy a való világban ragadtam utána egész napra, hogy élveztem a boldogságom és sikerem, hogy élveztem a többiek boldogságát és sikerét, és egészen mostanáig nem is álltam neki, hogy beszámoljak róla. Pedig szeretnék…..
tvedifut Menekülés a futás? 2018.09.03 22:13:29
Menekülés-e nekem a futás? Azt hittem, hogy nem, de nemrég rájöttem, hogy valahogy mégis. Menekülök azok elől a dolgok elől, amiket nem tudok kontrollálni. Azok elől a dolgok elől, amikre nincs befolyásom, vagy azért, mert nincs, vagy azért, mert nem csinálom ügyesen. Persze nem így kezdődött. Én…..