Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zarándokjelölt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok, hogy ez az összeálltás teljesen szubjektív, néhol talán túl kritikus, csakis a saját érdeklődésemet és véleményemet tükrözi. Az El Caminóról rengeteg könyv, újságcikk, dokumentum- és nagyjátékfilm készült már, a blogok, weblapok száma pedig gombamód szaporodik. Mindent nem tudok…..
Túrám legrövidebb része következett, de nem unatkoztam, mert a hiányzó kilométereket újabb és újabb beszélgetésekkel pótoltam :) . De haladjunk kronologikusan: Este egyedül a hatalmas ex-fiúkollégium emeletén -- nem tudva, de nem is keresve hol lehet az óriási,nyitott ajtókkal teli folyosó…..
A mai napot lazára vettem, nem rohantam ki Szigetszentmiklósra, mint Szent Pál az oláhokat -- vagy valami ilyesmi ;) Más cipő, más környezet -- szokni kell (ez szerencsére teljesen máshol töri/nyomja a lábamat -- fő a változatosság :) ). De végre olyan tempóban haladtam, és arra csalingáztam…..
Zarándokjelölt 2016.06.16 06:31:21
Ez a mai nap annyira betett, hogy szellemileg se vagyok a blogírás magaslatán – kicsit lehet, hogy össze-vissza lesz. Képek linkelésére meg végképp nincs energiám, majd utólag pótlom… (U.i.: végül reggel folytattam.) Nagyon tanulságos volt az egész nap. De kezdem az elejéről :) Sőt még az előző…..